ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιές: Δωρεάν διακοπές στην Θάσο το 2022 για τους Ρουμάνους πυροσβέστες

Η συμβολή των Ρουμάνων πυροσβεστών στην κατάσβεση των πυρκαγιών στην χώρα μας ήταν καταλυτική κι έτσι η Ελλάδα θα τους το ανταποδώσει
Φωτιές: Δωρεάν διακοπές στην Θάσο το 2022 για τους Ρουμάνους πυροσβέστες

Φωτιές: Να ανταποδώσει την πολύτιμη βοήθεια που έλαβε από τη Ρουμανία με τους αξιόλογους πυροσβέστες που βοήθησαν στην κατάσβεση των πυρκαγιών στην Εύβοια, θέλει η Ελλάδα.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το ρουμάνικο σάιτ Ziare.com, οι Ρουμάνοι πυροσβέστες που βρέθηκαν στην Ελλάδα για τις πυρκαγιές θα φιλοξενηθούν δωρεάν στη Θάσο το καλοκαίρι του 2022!.

«Τους προσφέρουμε φιλοξενία για την προσπάθεια που κάνουν για να σβήσουν τις πυρκαγιές στα δάση μας», ανακοίνωσαν οι ελληνικές Αρχές.

Η κίνηση αυτή γίνεται από τον Δήμο Θάσου, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Θάσου και την Ομοσπονδία Επιμελητηρίων, Στους Ρουμάνους πυροσβέστες που βοηθούν στην κατάσβεση των δασικών πυρκαγιών στο ελληνικό κράτος, θα προσφερθεί δωρεάν διαμονή το καλοκαίρι του επόμενου έτους.

Ο Ελευθέριος Κυριακίδης εκ των υπευθύνων είπε: «Ευχαριστώ ολόκληρη την πυροσβεστική της Ρουμανίας και όλους τους πυροσβέστες για τις συνεχείς και πολυήμερες προσπάθειές τους, αφενός, για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών και, αφετέρου, για την προστασία των ευαίσθητων περιοχών από τη νεανική εκδήλωση. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα δυνάμεις από άλλες χώρες που βοηθούν και γι ‘αυτό προσπαθούμε να συνεισφέρουμε».

Διαβάστε επίσης:

Φωτιές – Εύβοια: Η αφοπλιστική απορία των Ρουμάνων για την Ελλάδα που πρέπει να απαντήσουν οι αρμόδιοι

Φωτιές – Εύβοια: Δεν πίστευαν οι Ρουμάνοι πυροσβέστες γιατί δεν έκαναν το πιο απλό οι Έλληνες συνάδελφοί τους

Μέσι: Έφτασε Παρίσι ο Αργεντινός – Αύριο (11/8) η παρουσίαση! (vids)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιές: Δωρεάν διακοπές στην Θάσο το 2022 για τους Ρουμάνους πυροσβέστες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.