ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιές: Εκκενώνεται το καταφύγιο ζώων της Εριέττας Κούρκουλου

Η Εριέττα Κούρκουλου με ανάρτησή της έκανε γνωστό ότι άμεσα θα πρέπει να εκκενωθεί το Save A Greek Stray, μια διαδικασία όχι και τόσο εύκολη. 
Φωτιές: Εκκενώνεται το καταφύγιο ζώων της Εριέττας Κούρκουλου

Η Εριέττα Κούρκουλου με ανάρτησή της έκανε γνωστό ότι άμεσα θα πρέπει να εκκενωθεί το Save A Greek Stray, μια διαδικασία όχι και τόσο εύκολη. 

Η Έριέττα Κούρκουλου έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της γνωστοποιώντας την κατάσταση, ενώ ανέβασε φωτογραφίες από τη διαδικασία της εκκένωσης.

«Κάνουμε τεράστια προσπάθεια να εκκενώσουμε το καταφύγιο. Η πρόσβαση είναι πάρα πολύ δύσκολη καθώς οι δρόμοι έχουν κλείσει. Πέρα από τα σκυλιά μας τα λατρεμένα, ζουν στον χώρο του καταφυγίου 30 κατσικάκια, ένα άλογο, ένα πόνυ, ένα γαϊδουράκι, 2 γουρουνάκια, 2 αγελάδες, και πολλές κότες.

Η μεταφορά και η μετακίνηση όλων αυτών των ζώων είναι πάρα πολύ δύσκολη και κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν ώστε να τα μεταφέρουμε όλα σε ασφαλές σημείο, με την βοήθεια εθελοντών και φίλων.

Ό,τι αγαπήσαμε, ότι γνωρίσαμε και ότι θεωρούσαμε δεδομένο καίγεται μπροστά μας, γύρω μας και πίσω μας. Σας ευχαριστούμε όλους για τα λόγια συμπαράστασης και για το ενδιαφέρον, συγχωρήστε μας εάν δεν απαντάμε άμεσα σε μηνύματα και τηλέφωνα, βρισκόμαστε σε κατάσταση πανικού».

Δείτε την ανάρτησή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μήνυμα 112: Ροδόπολη και Σταμάτα, εκκενώστε προς Αθήνα (vid)

Φωτιά Εύβοια: ΕΚΤΑΚΤΟ μήνυμα από το 112 για εκκένωση και στη Λίμνη Ευβοίας!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιές: Εκκενώνεται το καταφύγιο ζώων της Εριέττας Κούρκουλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!