ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιές – Ελληνοτουρκικά: Η Τουρκία στέλνει δυο πυροσβεστικά αεροσκάφη

Με τις πυρκαγιές στην Τουρκία να είναι σε ύφεση, ο Τσαβούσογλου ενημέρωσε τον Δένδια ότι θα έρθουν στην Ελλάδα δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη.
Φωτιές – Ελληνοτουρκικά: Η Τουρκία στέλνει δυο πυροσβεστικά αεροσκάφη

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Νίκος Δένδιας με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου ενημερώθηκε, ότι θα έρθουν δύο αεροσκάφη από την Τουρκία για να συμβάλουν στην κατάσβεση των πυρκαγιών.

Οι φωτιές στην Τουρκία πλέον έχουν κοπάσει και η γειτονική χώρα στέλνει δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη για να βοηθήσουν την προσπάθεια κατάσβεσης των πυρκαγιών που καίουν στη χώρα μας.

 

Τι ανέφερε ο Νίκος Δένδιας

«Σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΥΠΕΞ Νίκο Δένδια, ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου ενημέρωσε ότι 2 τουρκικά πυροσβεστικά αεροσκάφη θα αποσταλούν στην Ελλάδα, καθώς, όπως επισήμανε, πλέον οι πυρκαγιές στην Τουρκία είναι υπό έλεγχο. Ο ΥΠΕΞ Δένδιας ευχαρίστησε τον Τούρκο ομόλογό του» ανέφερε το tweet του υπουργείου Εξωτερικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φωτιά Ελλάδα: Έκτακτ0η παρέμβαση Εισαγγελέα Αρείου Πάγου – Ξεκινά έρευνα για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών

Φωτιές: Η ΕΣΗΕΑ κατά Χαρδαλιά επειδή δε δέχεται ερωτήσεις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιές – Ελληνοτουρκικά: Η Τουρκία στέλνει δυο πυροσβεστικά αεροσκάφη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.