ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιές: Έπιασαν και άλλον ύποπτο εμπρηστή στην Πετρούπολη

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας ελληνικής υπηκοότητας 47 ετών προσήχθη στην Ασφάλεια και αυτή τη στιγμή ανακρίνεται για εμπρησμό του άλσους στην Πετρούπολη
Φωτιές: Έπιασαν και άλλον ύποπτο εμπρηστή στην Πετρούπολη

Φωτιές: Μια ακόμα προσαγωγή υπόπτου πραγματοποιήθηκε από την Αστυνομία στην περιοχή της Πετρούπολης για τον εμπρησμό της Πέμπτης στο Άλσος (6/8).

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας ελληνικής υπηκοότητας 47 ετών προσήχθη στην Ασφάλεια και αυτή τη στιγμή ανακρίνεται για εμπρησμό στο Άλσος Πετρούπολης.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στις 17:25 πολίτες κάλεσαν την Άμεση Δράση για εμπρησμό στο παραπάνω σημείο. Επί τόπου έσπευσε στο σημείο περιπολικό, ενώ οι πολίτες ενημέρωσαν τους αστυνομικούς ότι ένας άνδρας, για τον οποίο έδωσαν λεπτομερή χαρακτηριστικά, απομακρύνθηκε από σημείο του άλσους όπου αμέσως μόλις εκδηλώθηκαν οι Φωτιές.

Έπειτα από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί εντόπισαν και προσήγαγαν τον 47χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένας αναπτήρας.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, την ίδια ώρα είχαν γίνει κλήσεις στο Κέντρο Επιχειρήσεων γα φωτιές σε 5 κάδους απορριμμάτων στο παραπάνω σημείο, οι οποίες σβήστηκαν αμέσως. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 47χρονος είχε συλληφθεί κα στο παρελθόν για εμπρησμό.

Διαβάστε επίσης: Φωτιά Αττική: Νέα επίθεση πολίτη σε δημοσιογράφο – Σε ζωντανή σύνδεση μεταδόθηκε το περιστατικό (vid)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Η Εθνική Πόλο έτοιμη για το μεγαλύτερο ματς της ιστορίας της!

Ολυμπιακός: Έχει επηρεαστεί ψυχολογικά ο Φορτούνης – Μεγάλη εσωστρέφεια

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιές: Έπιασαν και άλλον ύποπτο εμπρηστή στην Πετρούπολη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.