ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιές Εύβοια: Οι Σέρβοι πυροσβέστες έφεραν μαζί τους και τρόφιμα για τους κατοίκους

Ιδιαίτερη εντύπωση έχουν προκαλέσει οι Σέρβοι Πυροσβέστες που έφτασαν στην Εύβοια, φέρνοντας μαζί τους τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους
Φωτιές Εύβοια: Οι Σέρβοι πυροσβέστες έφεραν μαζί τους και τρόφιμα για τους κατοίκους

Οι Φωτιές στην Εύβοια συνεχίζουν να καίνε ότι βρουν μπροστά τους και διάφορες χώρες έχουν στείλει τη δική τους βοήθεια για να συμβάλουν στην κατάσβεση.

Το Twitter αποθεώνει τους Ρουμάνους Πυροσβέστες, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με αυτούς που έχουν έρθει από τη Σερβία.

Οι τελευταίοι μάλιστα, προκαλούν εντύπωση με το γεγονός πως έφεραν μαζί τους και τρόφιμα, αλλά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να τα διαθέσουν στους πυρόπληκτους και τους κατοίκους των περιοχών που κινδυνεύουν να καούν.

Θυμίζουμε, πως στην Ελλάδα έφτασαν 55 Σέρβοι Πυροσβέστες με 13 οχήματα και τρία ελικόπτερα.

Ήδη στα Social Media κυκλοφορούν φωτογραφίες από τη δράση των Σέρβων και την σημαντική υλική βοήθεια, με όλα όσα έχουν φέρει μαζί τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φωτιά – Εύβοια: Κάτοικος στα όριά του – «Με τα δάκρυά μας θα σβήσουμε τη φωτιά»

Φωτιά Εύβοια: Προχωρά το πύρινο μέτωπο στη Γαλατσώνα – Δραματικές στιγμές

Φωτιές – Μητσοτάκης: «Θα αλλάξουμε τον τρόπο που δρομολογούμε τις αναδασώσεις»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιές Εύβοια: Οι Σέρβοι πυροσβέστες έφεραν μαζί τους και τρόφιμα για τους κατοίκους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.