ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιές: Γυναίκα πυροσβέστης με βαμμένα μακριά νύχια δεν μπορούσε να ανοίξει τη μάνικα – Τι είπε

Για τις φωτιές υπάρχουν πολλά παράπονα από τους κατοίκους των περιοχών, που επλήγησαν, ένα από τα περιστατικά που αναφέρθηκαν ήταν με μια πυροσβέστρια.
Φωτιές: Γυναίκα πυροσβέστης με βαμμένα μακριά νύχια δεν μπορούσε να ανοίξει τη μάνικα – Τι είπε

Φωτιές: Υπάρχουν πολλές καταγγελίες από άτομα που επλήγησαν από τις πυρκαγιές ακόμα και για ενέργειες της πυροσβεστικής.

Οι φωτιές στην Ελλάδα, έκαψαν πολλά στρέμματα γης, πολλοί άνθρωποι έχασαν τις περιουσίες τους, ενώ πολλά ζώα έχασαν την ζωή τους.

Οι κάτοικοι στην Βόρεια Αττική και πιο συγκεκριμένα στις Αφίδνες και την Ιπποκράτειο Πολιτεία έχουν τα δικά τους παράπονα.

Τονίζουν πως μένουν πολλά άτομα στις περιοχές, υπάρχουν επίσης αρκετά αδιέξοδα, έτσι γίνεται δύσκολο για την πυροσβεστική να καταφέρει να φτάσει στα σημεία, που πρέπει ώστε να σβήσει τις πυρκαγιές.

Άλλοι πολίτες που μένουν σ’ αυτά τα μέρη καταγγέλλουν πως από το 2018, παρά τις διαβεβαιώσεις δεν έχει γίνει τίποτα το ουσιαστικό για να προστατευτούν από το ενδεχόμενο να ξεσπάσουν πυρκαγιές.

Η παρουσία της πολιτείας όπως τονίζουν επικεντρώνεται σε κάποιες φωτογραφίες και επισκέψεις επικοινωνιακού μόνο χαρακτήρα.

Επίσης για τις φωτιές στην βόρεια Αττική τονίζουν πως δεν έφταιγαν μόνο τα εναέρια μέσα που δεν ήταν όσα θα επιθυμούσαν. Ακόμη και κάποια από τα επίγεια δεν είχαν γνώση της περιοχής, ενώ πολλές φορές στερούνταν βασικών εννοιών και γνώσεων της δασοπυρόσβεσης.

Κάτοικος της περιοχής αναφέρει γι’ αυτό το θέμα: «Κάποιοι εξ αυτών ήταν εμφανές πως δεν μπορούσαν όχι πυρκαγιά, αλλά ούτε μικρή φωτιά να σβήσουν.

Είδα μία πυροσβέστρια με βαμμένο νύχι που δεν μπορούσε να ανοίξει την μάνικα. Όταν την ρώτησε τι κάνει εδώ μου απάντησε πως την έφεραν εκτάκτως από την επαρχία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φωτιές: Οι περιοχές υψηλού κινδύνου για πυρκαγιά το Σάββατο (21/8)

Ρουμάνος δημοσιογράφος από τα μέτωπα των πυρκαγιών: Καμία χώρα δεν επιτρέπει μια πρωτεύουσα να τυλιχτεί στις φλόγες

Ολυμπιακός: «Δέκα εκατομμύρια συν τα μπόνους απαιτεί η Νάπολι για τον Μανωλά»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιές: Γυναίκα πυροσβέστης με βαμμένα μακριά νύχια δεν μπορούσε να ανοίξει τη μάνικα – Τι είπε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.