ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιές: Η γυναίκα πυροσβέστης που έγινε viral ξεσπάει κατά των κομμάτων

Την απόσυρση της φωτογραφίας της από κομματική αφίσα ζητά η εθελόντρια δασοπυροσβέστης, Κατερίνα Ιωαννίδου.
Φωτιές: Η γυναίκα πυροσβέστης που έγινε viral ξεσπάει κατά των κομμάτων

Οι φωτογραφίες της κατά τη διάρκεια της μάχης της με τις φωτιές έκαναν το γύρο του διαδικτύου. Η ίδια τώρα ωστόσο ζητά να κατέβουν από αφίσες πολιτικού κόμματος.

Ένα από τα πρόσωπα των ημερών είναι η εθελόντρια δασοπυροσβέστης, Κατερίνα Ιωαννίδου. Οι φωτογραφίες με το γεμάτο καπνούς πρόσωπο της και την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της κατέκλυσαν το ίντερνετ συγκλονίζοντας τους χρήστες για το πάθος που επιδεικνύει την ώρα που την περιτριγυρίζουν οι φωτιές.

Η ίδια ανέφερε για τα συγκινητικά στιγμιότυπα: «επειδή ειπώθηκε πολλές φορές ότι ψάχνω τα φώτα της δημοσιότητας, χαίρομαι που έχει γίνει όλο αυτό γιατί δείχνουμε στον κόσμο, ο κάθε ένας από εμάς που έχει εστιάσει ο φακός επάνω του, ότι πρέπει όλοι μας να είμαστε εκεί και να γινόμαστε πρότυπα για τον επόμενο».

Τις τελευταίες ώρες όμως προς μεγάλη της δυσαρέσκεια ανακάλυψε ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες χρησιμοποιούνται χωρίς την συγκατάθεση της σε πολιτικές αφίσες.

Το κόμμα που προσπάθησε να επωφεληθεί από τις viral εικόνες είναι ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ο ακροαριστερός σχηματισμός, δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει την δημοφίλια της Κατερίνας για να περάσει το δικό του πολιτικό μήνυμα.

Η ίδια, σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, δήλωσε ότι δεν θέλει να πάρει μέρος στα πολιτικά παιχνίδια του οποιουδήποτε.

Αναλυτικά έγραψε:

«ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΈΣΩ ΘΕΡΜΆ ΤΟ ΑΝΤΑΡΣΊΑ ΝΑ ΑΠΟΣΎΡΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΜΟΥ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΦΊΣΑ ΤΗΣ ΆΜΕΣΑ!!!!

ΔΕΝ ΈΧΩ ΔΏΣΕΙ ΤΗΝ ΆΔΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΜΟΥ ΓΕΝΙΚΆ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΆ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΆ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ!!!!
ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΠΟΛΎ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΏ ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΔΉΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΆΦΗΣΑ ΤΟ ΠΡΌΣΩΠΟ ΜΟΥ ΟΎΤΕ ΝΑ ΛΆΒΩ ΜΈΡΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΜΆΧΕΣ!!!!!

ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΣΧΈΣΗ Η ΕΜΠΛΟΚΉ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΈΣ ΜΕ ΚΑΜΊΑ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΔΙΑΜΆΧΗ!!!!!

ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΆΜΕΣΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΊ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΜΟΥ ΑΠΌ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΟΠΟΙΟΥΔΉΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!!!!!»

 

Στη συνέχεια σε νέα της ανάρτηση απάντησε σε δημοσιεύσεις στα social media που την θέλουν “δεξί χέρι” του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Τώρα έγινα δεξί χέρι του Μητσοτάκη; Αποφασίστε λίγο με ποιον είμαι να μάθω κι εγώ! Αρχίζω και τρελαίνομαι λίγο. Θα το ξαναπώ: η εμπλοκή μου στις πυρκαγιές δεν έχει να κάνει με κανένα κόμμα και πολιτικό παιχνίδι σας. Θα ξεκινήσω μηνύσεις ειλικρινά μαζευτείτε!».

Μένει να δούμε πλέον αν θα εισηγηθούν οι εκκλήσεις τις για να σταματήσουν να την εμπλέκουν με πολιτικά κόμματα.

 

Διαβάστε Επίσης:

Φωτιά: Πολύ υψηλός κίνδυνος την Πέμπτη (12/8) γι’ αυτές τις περιοχές

Ιταλία: Πέντε νεκροί από τις πυρκαγιές

Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter για την απαξίωση της Παιδοκαρδιοχειρουργικής μονάδας του Παίδων Αγία Σοφία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιές: Η γυναίκα πυροσβέστης που έγινε viral ξεσπάει κατά των κομμάτων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.