ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιές: Μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιάς στη μισή Ελλάδα για σήμερα Τετάρτη 18/8

Μεγάλος είναι ο κίνδυνος πυρκαγιάς στη μισή Ελλάδα για σήμερα Τετάρτη 18 Αυγούστου σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Πολιτική προστασία.
Φωτιές: Μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιάς στη μισή Ελλάδα για σήμερα Τετάρτη 18/8

Φωτιές: Τη στιγμή που για 3η μέρα δίνεται μεγάλη μάχη με τη φωτιά στα Βίλια, κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς υπάρχει σχεδόν για την μισή Ελλάδα σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Πολιτική Προστασία.

Πιο συγκεκριμένα, ο κίνδυνος να εκδηλωθεί φωτιά σήμερα, Τετάρτη 18 Αυγούστου, απειλεί την Αττική, τα Κύθηρα, την Εύβοια, περιοχές της Στερεάς και της Δυτικής Ελλάδας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της κεντρικής Μακεδονίας, Αναλοτικής Μακεδονίας και Θράκης, Πελοπονήσσου, Κρήτης, Δωδεκανήσων αλλά και στο Βόρειο Αιγαίο και το Ιόνιο.

Οι παραπάνω περιοχές έχουν καταταχθεί από την Πολιτική Προστασία στην κατηγορία 3.

Δείτε την ανακοίνωση και τον χάρτη αναλυτικά:

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά Βίλια: Παραλίγο αεροπορική τραγωδία με το ρωσικό Ιλιούσιν

Φωτιά στα Βίλια – 112: «Εκκενώστε Παλαιοχώρι και Άγιο Γεώργιο» (vid)

Παναθηναϊκός: Μεταγραφικό μπάχαλο στο «τριφύλλι»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιές: Μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιάς στη μισή Ελλάδα για σήμερα Τετάρτη 18/8», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.