ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιές – Πατούλης: Βρέθηκαν γκαζάκια στο Πάρκο Αντώνης Τρίτσης

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης μίλησε για ένα οργανωμένο σχέδιο πίσω από τις φωτιές που έχουν κυκλώσει την Αττική.
Φωτιές – Πατούλης: Βρέθηκαν γκαζάκια στο Πάρκο Αντώνης Τρίτσης

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης μίλησε για ένα οργανωμένο σχέδιο πίσω από τις φωτιές που έχουν κυκλώσει την Αττική.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Πατούλης αναφέρθηκε στις συλλήψεις για εμπρησμούς που έγιναν σε όλη την Ελλάδα.

«Θα πρέπει να ελεγχθούν όλες οι καταγγελίες. Μέσα στο Πεδίον του Άρεως μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ήταν καθαρή απόπειρα εμπρησμού. Όλα αυτά φαίνεται ότι δεν είναι τυχαία. Προφανώς πίσω από αυτά υπάρχει ένα σχέδιο. Θυμίζει το 2007 με τις φωτιές και όσο περνούν οι μέρες αυτό επιβεβαιώνεται» είπε.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, τόνισε πως η διαφορά τώρα, είναι ότι υπάρχει καλύτερη ενημέρωση στους πολίτες και με τα μηνύματα του 112.

«Υπάρχει όμως τώρα η δυνατότητα της ειδοποίησης. Ο πολίτης μπορεί να καταλάβει τι πρέπει να κάνει. Κανείς δε μπορεί να σβήσει τίποτα με ένα λάστιχο. Είναι μεγάλος ο κίνδυνος και το θερμικό φορτίο που έχει δημιουργηθεί. Άρα θα πρέπει οι οδηγίες από την Πυροσβεστική να τηρούνται».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι βρέθηκαν γκαζάκια μέσα στο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης».

«Στο πάρκο Τρίτση βρέθηκαν κάποια γκαζάκια. Όλα αυτά μαρτυρούν ότι υπάρχει μία διάθεση και δεν είναι τίποτα τυχαίο τελικά».

Τέλος, ο ίδιος εξέφρασε την ανησυχία του για την επόμενη μέρα, λέγοντας: «Τώρα είναι η ώρα της μάχης. Η επόμενη μέρα θα πρέπει να δοθεί μάχη για την επούλωση των τραυμάτων σε κάθε πολίτη αλλά το δεύτερο, εμένα με φοβίζει το κομμάτι των πλημμυρών τις επόμενες ημέρες».

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση στο OPEN : Λεπτό προς λεπτό η ανατριχιαστική περιγραφή της δημοσιογράφου. Οι αστυνομικοί δεν εκαναν τίποτα, μόνο οι πυροσβέστες!

Φωτιά Αττική: «Περικυκλωμένη» και η Λίμνη Μαραθώνα! «Εκκενώστε την περιοχή» η έκκληση από το 112

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Φουντούλης: «Ζητούμε συγνώμη που πανηγυρίζουμε»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιές – Πατούλης: Βρέθηκαν γκαζάκια στο Πάρκο Αντώνης Τρίτσης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.