ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιές: Στέλνει και άλλα πυροσβεστικά στην Ελλάδα ο Βλαντιμίρ Πούτιν

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα στείλει επιπλέον εναέρια μέσα στην προσπάθεια να σβηστούν οι φωτιές.
Φωτιές: Στέλνει και άλλα πυροσβεστικά στην Ελλάδα ο Βλαντιμίρ Πούτιν

Οι φωτιές δεν λένε να κοπάσουν στην Ελλάδα και οι βοήθεια από το εξωτερικό είναι αναγκαία.

Η Ρωσία, μετά από την απόφαση του Βλάντιμιρ Πούτιν να κάνει δεκτό το αίτημα της Ελλάδας, στέλνει επιπλέον εναέρια μέσα που θα βοηθήσουν στην πυρόσβεση των πυρκαγιών.

 

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας επικοινώνησε σήμερα, Δευτέρα, με τον Ρώσο ομόλογό του Σ.Λαβρόφ και έθεσε το αίτημα αποστολής και δεύτερου ρωσικού πυροσβεστικού αεροσκάφους Beriev, προκειμένου να συνδράμει στην αποτελεσματική κατάσβεση των πυρκαγιών.

Σημαντική είναι και η βοήθεια που παρέχουν οι Ρουμάνοι πυροσβέστες με τα σύγχρονα μέσα που διαθέτουν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φωτιά Εύβοια: Προχωρά το πύρινο μέτωπο στη Γαλατσώνα – Δραματικές στιγμές

Νεκτάριος Μαρτίνος: Προσοχή στον αυτοαποκαλούμενο επιχειρηματία – Δημοσιεύματα για απάτες εις βάρος ανυποψίαστων πολιτών, υπεξαιρέσεις και δικογραφίες!

Survivor – Φωτιά στην Εύβοια: Σώζει κόσμο ο Ντάνος στο Πευκί

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιές: Στέλνει και άλλα πυροσβεστικά στην Ελλάδα ο Βλαντιμίρ Πούτιν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.