ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιές – Survivor Σάκης Κατσούλης: «Υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν ότι το κάνουμε για διαφήμιση»

Το παράπονό του εξέφρασε ο Σάκης Κατσούλης για την άδικη κριτική που δέχεται στην προσπάθεια του να βοηθήσει τους πληγέντες της φωτιάς στην Ελλάδα.
Φωτιές – Survivor Σάκης Κατσούλης: «Υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν ότι το κάνουμε για διαφήμιση»

Ο νικητής του Survivor  Σάκης Κατσούλης, αναφέρθηκε στις πυρκαγιές, που έπληξαν την Ελλάδα και παράλληλα αναφέρθηκε σε μια παλαιότερη εμπειρία του από φωτιές στην κεντρική και νότια Εύβοια τότε. Στο μεταξύ κόπηκε στα δοκιμαστικά της Μαλέσκου ο Κατσούλης;

«Κατάγομαι κι εγώ και η Μαριαλένα από εκεί. Ήρθα σε επαφή με τον δήμαρχο Μαντουδίου και τη γυναίκα του που ασχολείται πολύ ενεργά με τον δήμο και τις καταστροφές.

Ρώτησα αν χρειάζονται κάτι γιατί θεωρώ ότι η αναγνωρισιμότητα που έχουμε αυτή τη στιγμή πρέπει να χρησιμοποιηθεί για καλό σκοπό.

Βρεθήκαμε σε ένα επαγγελματικό ραντεβού που δεν μπορούσαμε να αναβάλλουμε στη Ρόδο οπότε αποφασίσαμε να κάνουμε εκεί αυτή τη δράση.

Μέσα σε λίγες ώρες μαζέψαμε πάρα πολλά προϊόντα» είπε ο Σάκης Κατσούλης, ενώ παραδέχθηκε ότι στην αρχή είχε άγχος αν θα ανταποκρινόταν ο κόσμος. Παράλληλα εξήγησε ότι συνέβαλε και ο Τριαντάφυλλος που είναι ντόπιος να το μάθει ο κόσμος.

Παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά τους όμως όπως είπε «υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν ότι το κάνουμε για διαφήμιση. Όταν μιλάμε για μία δράση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα θα έπρεπε να είναι μηδέν τα αρνητικά σχόλια».

Εξάλλου ο Σάκης αναφέρθηκε και μια παλαιότερη φωτιά που είχε πλήξει την Εύβοια: «Προσωπικά έχω ζήσει τη φωτιά το 2007 όταν κάηκε η κεντρική και νότια Εύβοια, ήμουν κάτοικος Αλιβερίου. Ήμουν 16 στα 17 και ήμουν στο σπίτι την ώρα της φωτιάς. Το κακό που έχουμε ζήσει αυτές τις καταστάσεις είναι ότι αναβιώνει κάθε χρόνο.

Είχε πάρει τηλέφωνο ο μπαμπάς μου να πάμε στο σπίτι να μαζέψουμε πράγματα. Σε μια δυο ώρες η φωτιά ήταν κοντά μας, σε ακτίνα 100 μέτρων. Δεν χρειαζόταν να σε πλησιάσει για να νιώσεις τη φλόγα. Είχαν καεί πάρα πολλά σπίτια.

Θυμάμαι ότι για πολλές μέρες δεν μπορούσαμε να πάμε σπίτι γιατί είχαν πέσει τα καλώδια της ΔΕΗ. Ξεκάθαρα μου έχει μείνει φοβία» κατέληξε ο νικητής του Survivor 4.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: ΠΡΟΣΟΧΗ Θύμα χάκερς ο Νίκος Μπάρτζης – Έκκληση απο Τζέιμς και Άννα Μαρία

Survivor: Μετά το παιχνίδι είναι αχώριστοι – Δείτε ποιοι παίκτες δεν ξεκολλάνε ο ένας από τον άλλον!

Κορονoϊός: 3.493 κρούσματα, 24 θάνατοι και 235 διασωληνωμένοι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιές – Survivor Σάκης Κατσούλης: «Υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν ότι το κάνουμε για διαφήμιση»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.