ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιές: Τραυματίστηκε σοβαρά πυροσβέστης στην Πάρνηθα

Επειγόντος σπεύδει στην Πάρνηθα ελικόπτερο για να παραλάβει έναν πυροσβέστη που τραυματίστηκε σοβαρά και πρέπει να άμεσα να διακομισθεί στο νοσοκομείο. 
Φωτιές: Τραυματίστηκε σοβαρά πυροσβέστης στην Πάρνηθα

Επειγόντος σπεύδει στην Πάρνηθα ελικόπτερο για να παραλάβει έναν πυροσβέστη που τραυματίστηκε και πρέπει να άμεσα να διακομισθεί στο νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν από τους τηλεοπτικούς σταθμούς ο πυροσβέστης επιχειρούσε σε δύσβατο σημείο στην Πάρνηθα και αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Πέφτοντας χτύπησε το κεφάλι του, αλλά ο τραυματισμός του δεν εμπνέει ανησυχία.

 

Λόγω του δύσβατου σημείου, θα τον μεταφέρει ελικόπτερο σε σημείο από όπου θα μπορεί να τον παραλάβει ασθενοφόρο για να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα νεότερα ο πυροσβέστης είναι καλά στην υγεία του και ευτυχώς ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καύσωνας: Θα επικρατούν δυνατοί άνεμοι – Σε ποιες περιοχές ανεβαίνει η θερμοκρασία

Ο Χαρδαλιάς δεν έρχεται στην Εύβοια και ο Σκέρτσος μετράει 74 αεροπλάνα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιές: Τραυματίστηκε σοβαρά πυροσβέστης στην Πάρνηθα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ