ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φώτης Κουβέλης: «Ανοιχτό το θέμα των φρεγατών όταν έγιναν οι δηλώσεις»

«Οι δηλώσεις μου δεν απείχαν από την πραγματικότητα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ.Κουβέλης
Φώτης Κουβέλης: «Ανοιχτό το θέμα των φρεγατών όταν έγιναν οι δηλώσεις»

Για τις γαλλικές φρεγάτες και τη χρονομίσθωσή τους έκανε ακόμα μία φορά λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης.
Πιο συγκεκριμένα ο κ.Κουβέλης, σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ, ανέφερε πως οι δηλώσεις του, τη δεδομένη στιγμή ανταποκρίνονταν σε μεγάλο βαθμό στην πραγματικότητα, καθώς το θέμα των φρεγατών ήταν ακόμη ανοιχτό.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε για τυχόν επικοινωνιακά λάθη στο ζήτημα της χρονομίσθωσης των φρεγατών, ο ίδιος απάντησε:

«Είχα υποχρέωση να απαντήσω. Οι δηλώσεις μου δεν απείχαν από την πραγματικότητα, αλλά η πραγματικότητα δεν είναι στατική. Υπήρχε η εκδοχή να έρθουν το καλοκαίρι οι φρεγάτες», τόνισε και πρόσθεσε:

«Η αγορά οποιουδήποτε εξοπλισμού δεν είναι ευθύγραμμη διαδικασία. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις, όλα βρίσκονται σε εξέλιξη και διερευνώνται όλες οι πτυχές. Εμείς συνυπολογίζουμε όλες τις πτυχές, καθώς και το οικονομικό».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φώτης Κουβέλης: «Ανοιχτό το θέμα των φρεγατών όταν έγιναν οι δηλώσεις»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.