ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτογραφίες – ντοκουμέντα για το κύκλωμα των εκβιαστών

Χρυσά πιστόλια, αλεξίσφαιρα γιλέκα και μπλούζα που έγραφε mafia είναι μερικές από τις φωτογραφίες που ανέβαζαν στις προσωπικές τους σελίδες οι κατηγορούμενοι της υπόθεσης με τη σπείρα των εκβιαστών. Ο φερόμενος ως αρχηγός από το κύκλωμα των εκβιαστών φωτογραφιζόταν συνεχώς με όπλα στέλνοντας έτσι και μηνύματα σε εσωτερικές αντιπαλότητες. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ηλιούπολη – Ο 44χρονος...
Φωτογραφίες – ντοκουμέντα για το κύκλωμα των εκβιαστών

Χρυσά πιστόλια, αλεξίσφαιρα γιλέκα και μπλούζα που έγραφε mafia είναι μερικές από τις φωτογραφίες που ανέβαζαν στις προσωπικές τους σελίδες οι κατηγορούμενοι της υπόθεσης με τη σπείρα των εκβιαστών.

Ο φερόμενος ως αρχηγός από το κύκλωμα των εκβιαστών φωτογραφιζόταν συνεχώς με όπλα στέλνοντας έτσι και μηνύματα σε εσωτερικές αντιπαλότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ηλιούπολη – Ο 44χρονος καθηγητής έλεγε για την 14χρονη: «Είμαι πολύ ερωτευμένος»

Σε μία άλλη φωτογραφία απεικονίζεται ο Αλβανός κακοποιός που πρωταγωνίστησε πριν μερικά χρόνια στη συμπλοκή στο Βύρωνα, όπου σε ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς, σκοτώθηκε ένας πολίτης.

Ο εν λόγω κακοποιός συνελήφθη πριν λίγους μήνες στον Αστακό μετά από μεγάλη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών καθώς φέρεται να συμμετείχε σε μεγάλο κύκλωμα εμπόρων ναρκωτικών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτογραφίες – ντοκουμέντα για το κύκλωμα των εκβιαστών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.