ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φουρθιώτης: Με ανατινάξεις ATM συνδέεται ο ένας από τους δύο ποινικούς

Ο ένας από τους δυο ποινικούς ταυτοποιήθηκε ως μέλος σπείρας που ανατίναζε ΑΤΜ, όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο του OPEN.
Φουρθιώτης: Με ανατινάξεις ATM συνδέεται ο ένας από τους δύο ποινικούς

Φουρθιώτης: Ο ένας από τους δυο ποινικούς ταυτοποιήθηκε ως μέλος σπείρας που ανατίναζε ΑΤΜ, όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο του OPEN.

O Μένιος Φουρθιώτης αποτελεί ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων ημερών στη χώρα και η υπόθεση προχωρά, μέσω της ανάλυσης δεδομένων από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Με τη σύλληψη του οι αστυνομικοί έλαβαν μέσω διάταξης το DNA του και όταν «έτρεξαν» τον κωδικό με το γενετικό του υλικό στη βάση δεδομένων των εγκληματικών εργαστηρίων τότε αυτός χτύπησε και διαπιστώθηκε -κατά τις πληροφορίες- ότι συμμετείχε σε τουλάχιστον μια απόπειρα ανατίναξης ΑΤΜ στην Αττική.

Πρόκειται για τον συνοδηγό της μοτοσικλέτας και τα στοιχεία αυτά αναμένεται να προστεθούν στη δικογραφία.

Στη δικογραφία αναμένεται να προστεθούν και τα στοιχεία που θα προκύψουν από την ανάλυση των ηλεκτρονικών υπολογιστών και των κινητών που έχουν κατασχεθεί.

Την ίδια ώρα, ήδη οι δικαστικές Αρχές έχουν στα χέρια τους δεκάδες μηνύσεις, αγωγές και αναφορές σε βάρος φυσικών, νομικών και κρατικών προσώπων που είχε κινηθεί νομικά εναντίον τους ο Μένιος Φουρθιώτης.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Εκβιαστών τις έχουν συμπεριλάβει στη δικογραφία και μαζί τους έχουν βάλει και επίμαχα δημοσιεύματα για τα πρόσωπα αυτά σε Μέσα επιρροής του Μ. Φουρθιώτη.

Όπως λένε αστυνομικές πηγές είναι στο χέρι του ανακριτή εάν θα κάνει μεγαλύτερη έρευνα και δεν αποκλείεται να προστεθούν και άλλες κατηγορίες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φουρθιώτης: Με ανατινάξεις ATM συνδέεται ο ένας από τους δύο ποινικούς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.