ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φουρθιώτης: Ταυτοποιήθηκε το DNA και το όπλο αυτών που «γάζωσαν» το σπίτι του

Ταυτοποιήθηκε το DNA αλλά και το όπλο των δύο που εμπλέκονται στην υπόθεση με το «γάζωμα» του σπιτιού του Μένιου Φουρθιώτης αλλά και της επίθεσης σε αστυνομικούς.
Φουρθιώτης: Ταυτοποιήθηκε το DNA και το όπλο αυτών που «γάζωσαν» το σπίτι του

Φουρθιώτης: Ταυτοποιήθηκε το DNA αλλά και το όπλο των δύο που εμπλέκονται στην υπόθεση με το «γάζωμα» του σπιτιού του Μένιου Φουρθιώτη αλλά και της επίθεσης σε αστυνομικούς.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση με την οποία σχετίζεται ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος έχει προσαχθεί μαζί με άλλους δύο στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η αστυνομία προχώρησε στην ταυτοποίηση του DNA και του όπλου που χρησιμοποίησαν οι δύο δράστες στους πυροβολισμούς στο σπίτι του παρουσιαστή, αλλά και εναντίον ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Οι δύο δράστες φαίνεται πως είναι γνώριμοι των Αρχών για εκβιασμούς σε καταστηματάρχες κατά το παρελθόν.

Νωρίτερα, οι άνδρες της αστυνομίας προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι και το γραφείο του Μένιου Φουρθιώτη μετά από εντολή του εισαγγελέα, προχωρώντας στην κατάσχεση ηλεκτρονικών υπολογιστών, ενώ προσήχθη και ο τηλεπαρουσιαστής με τη σειρά του στη ΓΑΔΑ.

Ο Κώστας Βαξεβάνης είχε κάνει καταγγελία λίγες ημέρες νωρίτερα πως δέχεται απειλές για τη ζωή του και πως ο Μένιος Φουρθιώτης «αναζητούσε άνθρωπο της πιάτσας ώστε να εκτελέσει συμβόλαιο για αυτόν».

Όπως ανέφερε νωρίτερα το Documento πρόκειται για «Δύο άτομα ελληνικής καταγωγής έχουν προσαχθεί στη ΓΑΔΑ και εξετάζονται για τη συμμετοχή τους στους σχεδιασμούς Φουρθιώτη για τους οποίους πρόσφατα υπήρξε δημόσια καταγγελία του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη. Το πρώτο πρόσωπο εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια στις 2 και 30 το ξημέρωμα.

Πρόκειται για γνωστό στην Ασφάλεια του οποίου το όνομα είναι στη διάθεση της εφημερίδας με αρχικό επιθέτο Σ. Το δεύτερο άτομο εντοπίστηκε στις 8:30 το πρωί και προσήχθη στο τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αθηνών. Πρόκειται για γνωστό άνθρωπο της νύχτας με αρχικό επιθέτου Π.».

Γιάννης Λαγός: Θα εισπράττει κανονικά μισθό ευρωβουλευτή όσο είναι στη φυλακή

Μπακογιάννη: «Είναι… στριμωγμένος ο Ερντογάν από τους εταίρους – Είμαστε ιδανικό παράδειγμα στους εμβολιασμούς»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φουρθιώτης: Ταυτοποιήθηκε το DNA και το όπλο αυτών που «γάζωσαν» το σπίτι του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.