ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Φόβοι ότι οι νεκροί θα φτάσουν τους 60»

Ο Δήμαρχος Ραφήνας, Βαγγέλης Μπουρνούς, μίλησε για την τραγωδία που εκτυλίσσεται από τις πρώτες πρωινές ώρες στο Μάτι
«Φόβοι ότι οι νεκροί θα φτάσουν τους 60»

Δεν έχει τέλος η τραγωδία από τις πυρκαγιές, καθώς όσο περνάει η ώρα και συνεχίζονται οι έρευνες βρίσκονται όλο και περισσότερα θύματα.

Ο δήμαρχος Ραφήνας, Βαγγέλης Μπουρνούς μίλησε στον «Realfm 97,8» και επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για τους νεκρούς στην Αργυρή Ακτή, στο Μάτι, ενώ εξέφρασε τους φόβους τους ότι ο αριθμός θα αυξηθεί:

«Σε λίγο θα επιβεβαιωθεί μία πληροφορία για ακόμη περισσότερους νεκρούς, διότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που είναι καμένοι στα σπίτια τους και ακόμα δεν έχει γίνει διακομιδή. Πιστεύω ότι θα πλησιάσουν τον αριθμό των 60.

Δεν έχω πλήρη εικόνα πόσοι άνθρωποι εγκλωβίστηκαν. Υπάρχουν πολλοί αγνοούμενοι ακόμα. Δεν έχω ακριβή αριθμό αγνοουμένων αλλά γνωρίζω παιδιά τα οποία αναζητούν τους γονείς τους… Εκτίμηση μου είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν κατάφεραν να ξεφύγουν…

Οι νεκροί βρέθηκαν κοντά στη θάλασσα σε ένα χέρσο κομμάτι και πνίγηκαν προφανώς από τον καπνό. Έχω δει και νεκρούς που είναι σε σπίτια και δεν έχει περάσει κανένας να τους πάρει».

Αντιδήμαρχος Μεγάρων: «Η καταστροφή στη Κινέτα είναι τεράστια»

Γ. Σαββίδης: «Οι σκέψεις μας στις οικογένειες»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Φόβοι ότι οι νεκροί θα φτάσουν τους 60»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.