ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρεγάτα Λήμνος: Οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι αυτό είναι το βίντεο από την επακούμβηση, αλλά δεν…

Βίντεο από την επακούμβηση τουρκικής φρεγάτας με την Φρεγάτα «Λήμνος» δημοσίευσαν ΜΜΕ της Τουρκίας, χωρίς βέβαια να έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής η γνησιότητα των εικόνων. Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 12 Αυγούστου Ελλάδα και Τουρκία βρέθηκαν μία ανάσα από την πρόκληση ενός θερμού επεισοδίου όταν μια τουρκική φρεγάτα που συνόδευε το ερευνητικό πλοίο Oruc Reis...
Φρεγάτα Λήμνος: Οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι αυτό είναι το βίντεο από την επακούμβηση, αλλά δεν…

Βίντεο από την επακούμβηση τουρκικής φρεγάτας με την Φρεγάτα «Λήμνος» δημοσίευσαν ΜΜΕ της Τουρκίας, χωρίς βέβαια να έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής η γνησιότητα των εικόνων.

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 12 Αυγούστου Ελλάδα και Τουρκία βρέθηκαν μία ανάσα από την πρόκληση ενός θερμού επεισοδίου όταν μια τουρκική φρεγάτα που συνόδευε το ερευνητικό πλοίο Oruc Reis προσέκρουσε με την ελληνική φρεγάτα «Λήμνος» που παρακολουθούσε τις κινήσεις του τουρκικού στολίσκου σε περιοχή ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Oruc Reis: Άλλαξε πάλι πορεία, εκ νέου εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας

Στην Τουρκία τις τελευταίες ώρες, κυκλοφορεί ένα βίντεο που καταγράφει τις εικόνες από το περιστατικό, αλλά και άλλες ενέργειες στην πορεία του Oruc Reis.

Όταν τα δύο πολεμικά πλοία βρέθηκαν σε απόσταση αναπνοής ο κυβερνήτης της τουρκικής φρεγάτας φέρεται να άλλαξε πορεία. Το αποτέλεσμα ήταν η ελληνική φρεγάτα με το πρωραίο τμήμα να συγκρουστεί με το πίσω μέρος της τουρκικής φρεγάτας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φρεγάτα Λήμνος: Οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι αυτό είναι το βίντεο από την επακούμβηση, αλλά δεν…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.