ΚΟΙΝΩΝΙΑ

FRIDAYS: Έβαλαν ντελίβερι

FRIDAYS: Είναι επίσημο! Επέστρεψαν κοντά μας με έναν άλλο τρόπο. Αυτο που πολλοί περίμεναν, ίσως και κάποιοι εύχονταν, έγινε πραγματικότητα από σήμερα. Τα FRIDAYS έβαλαν ντελίβερι. Μάλιστα ο ανακοίνωσαν με… κάθε επισημότητα: Ακολουθεί η ανακοίνωση: ΤHANK GOD IT’S FRIDAY DELIVERY! Σ’ αυτές τις πρωτόγνωρες καταστάσεις για όλους, συνειδητοποιήσαμε πως μας έλειψες πολύ κι έτσι αποφασίσαμε...
FRIDAYS: Έβαλαν ντελίβερι

FRIDAYS: Είναι επίσημο! Επέστρεψαν κοντά μας με έναν άλλο τρόπο.

Αυτο που πολλοί περίμεναν, ίσως και κάποιοι εύχονταν, έγινε πραγματικότητα από σήμερα. Τα FRIDAYS έβαλαν ντελίβερι.

Μάλιστα ο ανακοίνωσαν με… κάθε επισημότητα:

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

ΤHANK GOD IT’S FRIDAY DELIVERY!

Σ’ αυτές τις πρωτόγνωρες καταστάσεις για όλους, συνειδητοποιήσαμε πως μας έλειψες πολύ κι έτσι αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε delivery.

Aπό τις 28/4 τα καταστήματα των Αμπελοκήπων και του κέντρου της Θεσσαλονίκης, φέρνουν τα αγαπημένα σου TGI Fridays™ πιάτα & cocktail στην άνεση του καναπέ σου.

Μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου μέσω Wolt & eFood για τους Αμπελόκηπους & μέσω eFood για Θεσσαλονίκη.

Από 1/5 τα καταστήματα της Κηφισιάς & της Γλυφάδας θα είναι επίσης διαθέσιμα μέσω της Wolt, ενώ την ίδια μέρα το take away θα είναι διαθέσιμο για τα 3 καταστήματα της Αθήνας, κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «FRIDAYS: Έβαλαν ντελίβερι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.