ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη με εφαρμογή της Σαρία σε 17χρονη στα Πατήσια: Αυτός είναι ο… πολυπολιτισμός σας;

Η Σαρία έφτασε στην Ελλάδα. Μια 17χρονη κακοποιήθηκε βάναυσα από τον πατριό της και τη μητέρα της, επειδή δεν ήθελε να παντρευτεί έναν... 40χρονο. Επιχείρησε να την πνίξει με μαξιλάρι!
Φρίκη με εφαρμογή της Σαρία σε 17χρονη στα Πατήσια: Αυτός είναι ο… πολυπολιτισμός σας;

Ο πολυπολιτισμός που τόσο πολύ επιθυμεί η κυβέρνηση, έφερε την εφαρμογή της Σαρία στα Πατήσια!

Πρόσω ολοταχώς προς έναν Ισλαμιστικό μεσαίωνα φαίνεται πως οδεύει η Ελλάδα, με τον απάνθρωπο Ισλαμικό νόμο της Σαρία να εφαρμόζεται στο κέντρο της Αθήνας!  Ένα φρικτό γεγονός διαδραματίστηκε στα Πατήσια όπου μια ανήλικη 17χρονη αλλοδαπή εξαναγκάστηκε από τον πατριό της να παντρευτεί έναν 40χρονο.

Επειδή το κορίτσι αρνήθηκε να προβεί σε έναν τέτοιο γάμο, ο 53χρονος πατριός της – με συνέργεια μάλιστα και της μητέρας της 17χρονης – έκλεισε σε ένα δωμάτιο τη κοπέλα, τη χτύπησε, την κακοποίησε σεξουαλικά και επιχείρησε να την πνίξει με μαξιλάρι!

Η 17χρονη κατήγγειλε το αποτρόπαιο περιστατικό στην αστυνομία και οι δυο δράστες συνελήφθησαν, ενώ ήδη έχει σχηματισθεί δικογραφία σε βάρος του πατριού από την Εισαγγελία Αθηνών.

Πρόκειται για ένα απίστευτο περιστατικό που αποδεικνύει πως ο φασισμός της Σαρία, δεν είναι απλά προ των πυλών, άλλα ήδη ενεργός εντός της Ελληνικής κοινωνίας.

Εισαγόμενος Μεσαίωνας

Η ισλαμοποίηση της Ελλάδας που προωθείται από ιδεολογικές ομάδες που δεν βλέπουν κανένα πρόβλημα στην ανεξέλεγκτη εισροή μεταναστών, φέρνει και τα πρώτα δείγματα «πολιτισμού»: ανήλικα κορίτσια αντιμετωπίζονται σαν ζώα βάσει ενός κτηνώδους θρησκευτικού νόμου, κακοποιούνται, εκβιάζονται, απειλείται η ίδια η ζωή τους, και τελικά αναγκάζονται να προσφύγουν στους νόμους του Ελληνικού συντάγματος για να σωθούν!

Και μόλις χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλεγε στον Ελληνικό λαό πως θα λύσει το ζήτημα του δημογραφικού με «οργανωμένη μετανάστευση»! Και ήδη βλέπουμε τα ολέθρια αποτελέσματα της. Πολιτισμοί που βρίσκονται ακόμα σε μεσαίωνα και δεν έχουν καμία σχέση με τις δυτικές αξίες και τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα, εισάγουν εγκληματικούς «νόμους» και τους εφαρμόζουν κάτω από τη μύτη μιας πολιτείας που κοιμάται!

Μια 17χρονη κοπέλα κακοποιήθηκε βάναυσα και κόντεψε να χάσει τη ζωή της, μόνο και μόνο επειδή δεν ήθελε να παντρευτεί έναν 40χρονο έτσι όπως πρόσταζε ο ισλαμικός νόμος. Ένας παράνομος συνταγματικά «νόμος», που θεωρεί τη γυναίκα ως κάτι λιγότερο από ένα αντικείμενο.

Αυτή τη πολυπολιτισμική κοινωνία οραματίζονται; Άνθρωποι που διαπράττουν αυτά τα αίσχη, θα «ενσωματωθούν»; Που είναι όσοι μάχονται την «πατριαρχία» να διαμαρτυρηθούν για αυτό το φρικιαστικό φαινόμενο; Που είναι οι κοινότητες που μάχονται για τα δικαιώματα της γυναίκας; Δέχονται να γίνονται «αλληλέγγυοι» ακόμα και στην εφαρμογή της Σαρία;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φρίκη με εφαρμογή της Σαρία σε 17χρονη στα Πατήσια: Αυτός είναι ο… πολυπολιτισμός σας;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.