ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη στα Γλυκά Νερά: Στραγγάλισαν γυναίκα δίπλα στο μωρό της – Σοκαρισμένος ο σύζυγος που ήταν δεμένος!

Φρικιαστικό έγκλημα που δεν τον χωράει ο νους, σημειώθηκε στα Γλυκά Νερά και το οποίο παραπέμπει σε... Σικάγο και όχι Ελλάδα.
Φρίκη στα Γλυκά Νερά: Στραγγάλισαν γυναίκα δίπλα στο μωρό της – Σοκαρισμένος ο σύζυγος που ήταν δεμένος!

Φρικιαστικό έγκλημα που δεν τον χωράει ο νους, σημειώθηκε στα Γλυκά Νερά και το οποίο παραπέμπει σε… Σικάγο και όχι Ελλάδα.

Πρόκειται για αιματηρή ληστεία που σημειώθηκε σε διώροφη κατοικία στα Γλυκά Νερά και συγκεκριμένα στην οδό Παναγούλη 10. Οι δράστες σκότωσαν (την στραγγάλισαν) την νεαρή γυναίκα (20 – 21 χρονών) και έδεσαν δίπλα της τον 30χρονο σύζυγό της. Στο διπλανό δωμάτιο ήταν το μωρό τους 11 μηνών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο σύζυγος είναι πιλότος, ενώ η γυναίκα που έπεσε θύμα δολοφονίας των αδίστακτων ληστών είναι Βρετανίδα.

Κίνητρο των δραστών, όπως όλα δείχνουν, ήταν η ληστεία του σπιτιού, ενώ οι δράστες εισέβαλαν στην οικία από ένα παραθυράκι στο ισόγειο. Εισβάλοντας στο σπίτι σκότωσαν τον σκύλο της οικογένειας και τον κρέμασαν σε ένα δέντρο στην αυλή. Μπήκαν από ενα παράθυρο του ισογείου. Αφαίρεσαν 15.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα συνολικής αξίας 15 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι ληστές βασάνισαν αρχικά τη γυναίκα για να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα και στη συνέχεια τη στραγγάλισαν.

Ο σύζυγος της δολοφονημένης γυναίκας κατάφερε να καλέσει την αστυνομία πατώντας τα κουμπιά του τηλεφώνου με τη μύτη του.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, το οποίο διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση.

Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σημείο βρήκαν νεκρή την 20χρονη γυναίκα, δεμένο τον σύζυγο της και στο διπλανό δωμάτιο το 11 μηνών μωρό τους, το οποίο έκλαιγε.

Σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, ο σύζυγος, o οποίος είναι σοκαρισμένος, το μόνο που έχει μπορέσει να πει έως αυτή την ώρα σε αστυνομικούς, είναι ότι μπήκαν κακοποιοί στο σπίτι της οικογένειας.

Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του και στη συνέχεια επέστρεψε με συγγενείς στα Γλυκά Νερά.

Η αστυνομία σαρώνει την περιοχή για να συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας. Το πρώτο στάδιο είναι να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Το περιστατικό συνέβη στις 3 τα ξημερώματα, η κοπέλα άρχισε να φωνάζει και αυτός ήταν ο λόγος της δολοφονίας της.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς η εγκληματικότητα στην άλλοτε ασφαλή χώρα μας έχει λάβει ανοδικές διαστάσεις την τελευταία 10ετία. Ειδικά από τις διάφορες συμμορίες (συνήθως αλλοδαπών) που δεν διστάζουν να βασανίσουν, ακόμη και να σκοτώσουν για λίγα ευρώ.

Δεν μπορούμε καν να φανταστούμε τι βίωσε η συγκεκριμένη οικογένεια κατά τη διάρκεια του περιστατικού. Τραγικό πρόσωπο ο σύζυγος που είδε να δολοφονούν τη νεαρή γυναίκα του μπροστά στα μάτια του, παρουσία του βρέφους που μαζί είχαν φέρει στη ζωή πριν από μόλις 11 μήνες.

Μια οικογένεια η οποία επέλεξε να διαμείνει στα Γλυκά Νερά προκειμένου να έχει μια πιο ήσυχη ζωή μακριά από το θορυβώδη Αθήνα. Και να που συνέβη ένα τόσο αποτρόπαιο περιστατικό. Στο κέντρο όλου αυτού το μωράκι που μπορεί τώρα να μην κατάλαβε και πολλά από το συμβάν, όμως κάποια στιγμή δυστυχώς θα πρέπει να μάθει τις τραγικές λεπτομέρειες από τις οποίες έχασε τη μόλις 20 ετών μητέρα του…

Γλυκά Νερά: Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ του MEGΑ και του OPEN

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φρίκη στα Γλυκά Νερά: Στραγγάλισαν γυναίκα δίπλα στο μωρό της – Σοκαρισμένος ο σύζυγος που ήταν δεμένος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.