ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Βρήκαν νεκρό βρέφος τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο

Μπροστά σε ένα τραγικό θέαμα βρέθηκε ένοικος που εντόπισε από το μπαλκόνι του, ένα νεκρό βρέφος στον ακάλυπτο πολυκατοικίας, στην οδό Πριγκιποννήσων στη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νεκρό νεογέννητο αγοράκι βρέθηκε μέσα σε ναύλον σακούλα, τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο στο λαιμό.Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Άμεσης Δράσης και εισαγγελέας, παρουσία του οποίου...
Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Βρήκαν νεκρό βρέφος τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο

Μπροστά σε ένα τραγικό θέαμα βρέθηκε ένοικος που εντόπισε από το μπαλκόνι του, ένα νεκρό βρέφος στον ακάλυπτο πολυκατοικίας, στην οδό Πριγκιποννήσων στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νεκρό νεογέννητο αγοράκι βρέθηκε μέσα σε ναύλον σακούλα, τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο στο λαιμό.Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Άμεσης Δράσης και εισαγγελέας, παρουσία του οποίου γίνεται έλεγχος πόρτα πόρτα σε όλη τη γειτονιά.

Μέχρι στιγμής οι έρευνες δεν έχουν αποδώσει, ενώ οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο άνθρωπος που εγκατέλειψε το άτυχο βρέφος να μην είναι από την περιοχή.

Το φρικτό αυτό περιστατικό  φέρνει στο μυαλό, ανάλογο συμβάν τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν είχε εντοπιστεί σε κάδο απορριμάτων στην Πετρούπολη, νεογέννητο βρέφος που είχε στραγγαλιστεί με τον ομφάλιο λώρο και ένα σχοινί.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Βρήκαν νεκρό βρέφος τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.