ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη στην Κρήτη: Ξυλοκοπούσε τη γυναίκα του ακόμη και όταν ήταν έγκυος (vid)

Μία φρικτή ιστορία στην Κρήτη, είδε το φως της δημοσιότητας, αφού ένας άνδρας ξυλοκοπούσε τη γυναίκα του, ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Συγκεκριμένα, η άτυχη γυναίκα… έσπασε τη σιωπή της, με την αστυνομία των Χανίων, να έρχεται αντιμέτωπη με μία απίστευτη υπόθεση. Ο φερόμενος ως δράστης, συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη και χθες...
Φρίκη στην Κρήτη: Ξυλοκοπούσε τη γυναίκα του ακόμη και όταν ήταν έγκυος (vid)

Μία φρικτή ιστορία στην Κρήτη, είδε το φως της δημοσιότητας, αφού ένας άνδρας ξυλοκοπούσε τη γυναίκα του, ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Συγκεκριμένα, η άτυχη γυναίκα… έσπασε τη σιωπή της, με την αστυνομία των Χανίων, να έρχεται αντιμέτωπη με μία απίστευτη υπόθεση.

Ο φερόμενος ως δράστης, συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη και χθες επρόκειτο να λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη, αλλά αναβλήθηκε η όλη υπόθεση προκειμένου να υπάρξει ψυχιατρική εξέταση.

Το θύμα από τη μεριά του, μίλησε στις αρχές και τους ανακριτές, αφού πείστηκε από τους γονείς, με τα όσα ανέφερε να προκαλούν σοκ.

Ξυλοδαρμοί που την οδηγούσαν στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου, σεξουαλικές κακοποιήσεις, ψυχολογική βία, ήταν καθημερινότητα για την ίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με βιτριόλι: «Κλείδωσαν» την ύποπτη!

Οι γονείς της ήταν εκείνοι, που αφού ενημερώθηκαν για ένα ακόμη περιστατικό βίας σε βάρος της, πέρασαν το κατώφλι του Αστυνομικού Τμήματος Χανίων και λίγο αργότερα το θύμα πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

Μάλιστα, φαίνεται ότι την πρώτη βίαιη συμπεριφορά απέναντι της, ο φερόμενος δράσης την εμφάνισε το 2012 όταν και θα βάφτιζαν το πρώτο τους παιδί.

Στη συνέχεια, για ασήμαντες αφορμές, την ξυλοκοπούσε, της χτυπούσε το κεφάλι στο τοίχο και την ανάγκαζε να βρεθεί μαζί του σεξουαλικά.

Μάλιστα, ξεσπούσε πάνω της και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φρίκη στην Κρήτη: Ξυλοκοπούσε τη γυναίκα του ακόμη και όταν ήταν έγκυος (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.