ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρικτός θάνατος για νεαρό άνδρα στην Πάτρα (vid)

Ο άτυχος άνδρας παρασύρθηκε από συρμό του προαστιακού. Λίγο μετά τις 21:00 νεαρός άνδρας που βάδιζε κοντά στις γραμμές του Προαστιακού στο ύψος της ιχθυόσκαλας στην Πάτρα, παρασύρθηκε από διερχόμενο συρμό, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ., αλλά...
Φρικτός θάνατος για νεαρό άνδρα στην Πάτρα (vid)

Ο άτυχος άνδρας παρασύρθηκε από συρμό του προαστιακού.

Λίγο μετά τις 21:00 νεαρός άνδρας που βάδιζε κοντά στις γραμμές του Προαστιακού στο ύψος της ιχθυόσκαλας στην Πάτρα, παρασύρθηκε από διερχόμενο συρμό, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ., αλλά ήταν πολύ αργά, αφού ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε νεκρός.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φρικτός θάνατος για νεαρό άνδρα στην Πάτρα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.