ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φθηνή βενζίνη: Εφαρμογή που σου λέει τις τιμές στα πρατήρια καυσίμων

Με τη τιμή της βενζίνης να έχει φτάσει στα ύψη όλοι ψάχνουν το τρόπο να γλιτώσουν λίγη από την ακρίβεια. Δείτε την εφαρμογή η οποία μπορεί να σας βοηθήσει.
Φθηνή βενζίνη: Εφαρμογή που σου λέει τις τιμές στα πρατήρια καυσίμων

Την ερώτηση που έχει τη πιο φθηνή βενζίνη στη περιοχή τους έρχεται να απαντήσει η εφαρμογή fuelGR η οποία παρουσιάζει τις τιμές στα πρατήρια καυσίμων την ίδια χρονική στιγμή που κάνει την αναζήτηση ο χρήστης.

Την ώρα που η τιμή της βενζίνης έχει εκτιναχθεί στα ύψη φτάνοντας τα 2,5 ευρώ το λίτρο η ανάγκη για λύσεις έναντι στην ακρίβεια είναι πιο μεγάλη από ποτέ.

Η εφαρμογή παρουσιάζει τις τιμές από τουλάχιστον 5.600 πρατήρια καυσίμων στη χώρα μας. Είναι πολύ εύκολη στη χρήση της καθώς μόνο με την ενεργοποίηση της τοποθεσίας του χρήστη η εφαρμογή παρουσιάζει σε χάρτη τα πρατήρια που βρίσκονται κοντά στη συγκεκριμένη τοποθεσία και την τιμή που έχει η βενζίνη σε κάθε πρατήριο.

Μπορεί κάποιος έτσι εύκολα να βρει που έχει τη πιο φθηνή βενζίνη κοντά του συγκρίνοντας τις τιμές στα πρατήρια. Η εφαρμογή λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, δείχνει την απόκλιση της τιμής σε κάθε πρατήριο από το μέσο όρο, μπορεί να κάνει εκτίμηση της απόστασης από το πρατήριο επιλογή σας ενώ μπορεί να παραθέσει και εικόνα street view από το κάθε σημείο που βρίσκονται τα πρατήρια.

Το fuelGR έχει μέχρι στιγμής εξαιρετικές κριτικές από τους χρήστες και αποτελεί σίγουρα σύμμαχό τους για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Δείτε ενδεικτικά μία εικόνα από το κέντρο της Αθήνας:

φθηνή βενζίνη

Και ακόμη μία από το κέντρο της Θεσσαλονίκης:

Διαβάστε επίσης:

Η Σμαράγδα Καρύδη ψωνίζει από Sex Shop! 

Δημήτρης Κοντομηνάς: Ο Τάσος Τεργιάκης «έθαψε» την Βίκυ Χατζηβασιλείου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φθηνή βενζίνη: Εφαρμογή που σου λέει τις τιμές στα πρατήρια καυσίμων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.