ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φθιώτιδα: 19χρονη έκανε βουτιά στο κενό

Θρήνος στην Ελάτεια με την αυτοκτονία νεαρής κοπέλας
Φθιώτιδα: 19χρονη έκανε βουτιά στο κενό

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στην Φθιώτιδα, καθώς μια 19χρονη κοπέλα από την περιοχή της Ελάτειας, έβαλε τέλος στη ζωή της!

Η νεαρή κοπέλα γύρω στις 3 τα ξημερώματα, πήδηξε από το παράθυρο του σπιτιού της και σκοτώθηκε ακαριαία. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, πρόκειται για αυτοκτονία, αλλά δεν μπορούν να εντοπίσουν τους λόγους που προχώρησε σε αυτή την πράξη.

Όπως αναφέρει το lamiareport, η οικογένειά της ανέφερε πως δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα, ούτε υπήρχε κάποιο γεγονός που να την έκανε να προχωρήσει σε αυτή την πράξη. Για το περιστατικό ενημερώθηκε και το ΑΤ Αμφίκλειας – Ελάτειας.

Να τονίσουμε ότι είναι η δεύτερη αυτοκτονία στην Φθιώτιδα μέσα σε λίγες ημέρες, καθώς πρόσφατα ένας νεαρός άνδρας, έβαλε τέλος στη ζωή του, μέσα στο πατάρι ενός καταστήματος με αυτοσχέδιο βρόγχο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φθιώτιδα: 19χρονη έκανε βουτιά στο κενό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.