ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Fuel Pass 2: Αυτά τα ΑΦΜ πρέπει να κάνουν σήμερα την αίτηση στο vouchers.gov.gr

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για το Fuel Pass 2, με νέα ΑΦΜ να είναι πλέον διαθέσιμα στην πλατφόρμα.
Fuel Pass 2: Αυτά τα ΑΦΜ πρέπει να κάνουν σήμερα την αίτηση στο vouchers.gov.gr

Πολίτες με διαφορετικά ΑΦΜ, μπορούν να κάνουν σήμερα την αίτηση τους για το Fuel Pass 2 και να λάβουν το επίδομα για τη βενζίνη τις επόμενες μέρες.

Συγκεκριμένα, έχουμε τα ΑΦΜ που λήγουν σε 4,5,6 και 7, ενώ αύριο Τετάρτη, αναμένεται να ανοίξουν τα ΑΦΜ με λήγοντα σε 8,9 και 0.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από τις 4 Αυγούστου, όλοι όσοι δεν έχουν κάνει τις αιτήσεις τους, θα μπορούν να μπαίνουν και να τις πραγματοποιούν χωρίς να έχουν τη δέσμευση του ΑΦΜ τους.

Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξουν όσοι δεν έχουν κάνει ακόμα τη φορολογική τους δήλωση, αφού το σύστημα, αφού η υποβολή του Ε1 αποτελεί προϋπόθεση για να θεωρηθεί κάποιος δικαιούχος.

Από κει και πέρα, όπως γνωρίζουμε έχουν αλλάξει τα εισοδηματικά κριτήρια και από τα 30 χιλιάδες ευρώ το χρόνο, οι δικαιούχοι μπορούν να έχουν εισόδημα μέχρι και 45 χιλιάδες ευρώ.

Fuel Pass 2: Αναλυτικά τα ποσά!

  • 100 ευρώ με τη χρήση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για δικαιούχους ιδιοκτήτες οχημάτων πλην μοτοσυκλετών – μοτοποδηλάτων, με κύρια κατοικία στις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων της Περιφέρειας Αττικής, στην Περιφερειακή Ενότητα Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Θάσου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στη νήσο Σαμοθράκη της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στη νήσο Αμμουλιανή της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
  • 80 ευρώ με τη χρήση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για δικαιούχους ιδιοκτήτες οχημάτων πλην μοτοσυκλετών – μοτοποδηλάτων, με κύρια κατοικία στην υπόλοιπη Ελλάδα. Το ανωτέρω ποσό διαμορφώνεται σε εξήντα πέντε (65) ευρώ, εφόσον ο δικαιούχος επιλέξει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
  • 70 ευρώ με τη χρήση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για δικαιούχους ιδιοκτήτες μοτοσυ-κλετών – μοτοποδηλάτων, με κατοικία στις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων της Περιφέρειας Αττικής, στην Περιφερειακή Ενότητα Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Θάσου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στη νήσο Σαμοθράκη της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στη νήσο Αμμουλιανή της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
  • 60 ευρώ με τη χρήση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για δικαιούχους ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών – μοτοποδηλάτων, με κύρια κατοικία στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Fuel Pass 2: Αυτά τα ΑΦΜ πρέπει να κάνουν σήμερα την αίτηση στο vouchers.gov.gr», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.