ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Fuel Pass 2: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει πληρωθεί ακόμα το επίδομα – Τι έχει συμβεί

Αρκετοί είναι οι πολίτες που δεν έχουν δει ακόμα χρήματα από το επίδομα βενζίνης.
Fuel Pass 2: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει πληρωθεί ακόμα το επίδομα – Τι έχει συμβεί

Έντονος είναι ο προβληματισμός σχετικά με το νέο επίδομα βενζίνης, Fuel Pass 2, αφού αρκετές είναι οι πληρωμές που ακόμα δεν έχουν γίνει.

Χαρακτηριστικό είναι πως πολλοί πολίτες που συνεχίζουν να κοιτούν την αίτηση τους στο vouchers.gov.gr, προκειμένου να δουν αν αυτή έχει απορριφθεί ή σε ποιο στάδιο βρίσκεται αφού δεν βλέπουν ακόμα τα χρήματα.

Πάνω από 2,1 εκατομμύρια είναι οι αιτήσεις που έχουν γίνει, με περισσότερους από 1,5 εκ. πολίτες να ζητούν η πληρωμή να γίνει σε τραπεζικό λογαριασμό, ενώ οι υπόλοιποι έχουν επιλέξει την έκδοση της άυλης ψηφιακής κάρτας η οποία βέβαια έχει πολλούς περιορισμούς.

Πολλοί ωστόσο δεν έχουν παραλάβει ακόμα κάτι, καθώς πρώτα πρέπει να ξεκαθαριστεί το αν είναι δικαιούχοι και στη συνέχεια, εντός τριών ημερών καταβάλλονται τα χρήματα. Η ημερομηνία βέβαια και η ακριβής ώρα εξαρτάται από το εκάστοτε τραπεζικό ίδρυμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το ΦΕΚ δεν έχει δοθεί κάποιο χρονικό διάστημα στο οποίο αναμένεται να δοθούν τα λεφτά αυτά, ωστόσο υπάρχει μόνο ένα ασαφές «εντός ολίγων ημερών».

Απαραίτητη είναι και η προϋπόθεση είναι οι ενδιαφερόμενοι να έχουν κάνει την φορολογική τους δήλωση, καθώς λαμβάνεται υπόψη το εισόδημα του 2021 και αυτόματα όσοι δεν το έχουν κάνει αυτό μένουν εκτός.

Fuel Pass 2: Τα στάδια της αίτησης!

Μετά την αίτησή σας, εισερχόμενοι στην πλατφόρμα θα ενημερώνεστε για την κατάστασή της. Συγκεκριμένα τα στάδια είναι τα εξής:

Επεξεργασία από δικαιούχο
Απορριφθείσα
Υπό έλεγχο
Προς αποστολή στο τραπεζικό ίδρυμα
Προς επεξεργασία από το τραπεζικό ίδρυμα
Εγκριθείσα

Ειδήσεις σήμερα

Βασίλης Τσιάρτας: «Ο Πακιστανός τη σκότωσε για το Κοράνι – Θα το πούμε χριστιανοκτονία;»

Βίντεο τρόμο από προσγείωση AirBus στη Σκιάθο!

Μύκονος: Πολλά τα κενά δωμάτια και τρελό «κράξιμο» στο εξωτερικό – Τι έχει συμβεί

Το ρεπορτάζ για το Fuel Pass 2




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Fuel Pass 2: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει πληρωθεί ακόμα το επίδομα – Τι έχει συμβεί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.