ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Fuel Pass 2: Ανοίγει η πλατφόρμα, αυτά είναι τα ποσά – Αυτά τα ΑΦΜ ξεκινούν, όλες οι λεπτομέρειες

Ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις του Fuel Pass 2, όλες οι λεπτομέρειες
Fuel Pass 2: Ανοίγει η πλατφόρμα, αυτά είναι τα ποσά – Αυτά τα ΑΦΜ ξεκινούν, όλες οι λεπτομέρειες

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για το άνοιγμα της ειδικής πλατφόρμας για το Fuel Pass 2 με τους δικαιούχους να ετοιμάζονται να καταθέσουν τη Δευτέρα 1 Αυγούστου τις αιτήσεις τους για το επίδομα βενζίνης.

Όλοι οι δικαιούχοι θα έχουν το δικαίωμα να καταθέσουν τις αιτήσεις του ηλεκτρονικά στο vouchers.gov.gr, επιλέγοντας το Fuel Pass 2 και αφορά αιτήσεις φυσικών προσώπων.

Όπως έχετε διαβάσει ήδη από το Sportime, οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί για να αποφευχθούν τυχόν λάθη που δεν πρέπει να γίνουν.

Τα εισοδηματικά κριτήρια είναι αυξημένα, καθώς διευρύνονται από τις 30.000 ευρώ στις 45.000 ευρώ ενώ η νέα επιδότηση καυσίμων αφορά τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

Fuel Pass 2: Αυτά είναι τα ποσά

1) 100 ευρώ με τη χρήση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για δικαιούχους ιδιοκτήτες οχημάτων πλην μοτοσυκλετών – μοτοποδηλάτων, με κύρια κατοικία στις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων της Περιφέρειας Αττικής, στην Περιφερειακή Ενότητα Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Θάσου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στη νήσο Σαμοθράκη της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στη νήσο Αμμουλιανή της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

2) 80 ευρώ με τη χρήση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για δικαιούχους ιδιοκτήτες οχημάτων πλην μοτοσυκλετών – μοτοποδηλάτων, με κύρια κατοικία στην υπόλοιπη Ελλάδα. Το ανωτέρω ποσό διαμορφώνεται σε εξήντα πέντε (65) ευρώ, εφόσον ο δικαιούχος επιλέξει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

3) 70 ευρώ με τη χρήση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για δικαιούχους ιδιοκτήτες μοτοσυ-κλετών – μοτοποδηλάτων, με κατοικία στις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων της Περιφέρειας Αττικής, στην Περιφερειακή Ενότητα Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Θάσου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στη νήσο Σαμοθράκη της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στη νήσο Αμμουλιανή της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

4) 60 ευρώ με τη χρήση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για δικαιούχους ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών – μοτοποδηλάτων, με κύρια κατοικία στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Αυτά τα ΑΦΜ ξεκινούν

-01.08.2022 για ΑΦΜ που λήγουν σε 1, 2 και 3
-02.08.2022 για ΑΦΜ που λήγουν σε 4, 5, 6 και 7
-03.08.2022 για ΑΦΜ που λήγουν σε 8, 9 και 0.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Fuel Pass 2: Ανοίγει η πλατφόρμα, αυτά είναι τα ποσά – Αυτά τα ΑΦΜ ξεκινούν, όλες οι λεπτομέρειες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.