ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Fuel Pass 2: Ανοίγει η πλατφόρμα – Τότε θα μπουν τα χρήματα

Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για το Fuel Pass 2, το νέο επίδομα βενζίνης που θα φτάνει μέχρι και τα 100 ευρώ.
Fuel Pass 2: Ανοίγει η πλατφόρμα – Τότε θα μπουν τα χρήματα

Νωρίτερα διαβάσατε στο Sportime για την δεύτερη ευκαιρία σε όσους «κόπηκαν» από τον πρώτο κύκλο των πληρωμών του power pass.

Τώρα, ήρθε η στιγμή για το Fuel Pass 2, με την πλατφόρμα για τις νέες αιτήσεις των ιδιοκτητών οχημάτων να ανοίγει το αργότερο μέχρι την επόμενη Παρασκευή 29 Ιουλίου. Μάλιστα, με τον ερχομό του πέφτει και η τιμή στη βενζίνη!

Τα ποσά θα κυμαίνονται από 45 έως και 100 ευρώ και σίγουρα αυτό φαντάζει κάπως… ευνοϊκότερο, καθώς με 20 ευρώ επιδότηση καυσίμων τον μήνα, δεν σβήνει ούτε το λαμπάκι στο καντράν.

H καταβολή του νέου επιδόματος καυσίμων αναμένεται μέσα στις πρώτες μέρες του Αυγούστου.

αίτηση γίνεται μέσα από την ειδική πλατφόρμα του gov.gr – Fuel Pass, και μέσα σε τρεις ημέρες θα φανούν και τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Τα ποσά είναι τα εξής:

Σε άυλη κάρτα

  • 100 ευρώ για τα ΙΧ στα νησιά
  • 70 ευρώ για τις μοτοσυκλέτες στα νησιά
  • 60 ευρώ για τις μοτοσικλέτες στην υπόλοιπη Ελλάδα
  • 80 ευρώ για τα ΙΧ στην υπόλοιπη Ελλάδα

Όπως και να ΄χει πάντως, η ουσία είναι πως μας μετατρέπουν σε απρόσωπους αριθμούς αιτήσεων σε μια πλατφόρμα, με τους πολίτες να μένουν με τα «κοροϊδία – pass»!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Fuel Pass 2: Ανοίγει η πλατφόρμα – Τότε θα μπουν τα χρήματα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.