ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Fuel Pass 3: Έρχεται και νέο επίδομα – Τότε θα δοθεί – Ποιοι το δικαιούνται!

Μπορεί ακόμα να μην έχει μπει ευρώ στις τράπεζες από το Fuel Pass 2, ωστόσο φαίνεται ότι έρχεται και τρίτο επίδομα.
Fuel Pass 3: Έρχεται και νέο επίδομα – Τότε θα δοθεί – Ποιοι το δικαιούνται!

Σήμερα, Τετάρτη 3 Αυγούστου άνοιξε η πλατφόρμα που αφορά το Fuel Pass 2, με όλα τα ΑΦΜ πλέον να είναι διαθέσιμα για τις αιτήσεις.

Ωστόσο αν και ακόμα δεν έχουν πιστωθεί χρήματα στους πολίτες, η κυβέρνηση φαίνεται ότι σκέφτεται ήδη το Fuel Pass 3.

Αυτό θα γίνει διότι το χειμώνα θα έρθουν σίγουρα και άλλες αυξήσεις σε ό,τι αφορά το ενεργειακό κομμάτι, τόσο με τη βενζίνη και τα άλλα καύσιμα, που έχουν και άμεση σχέση με το ηλεκτρικό ρεύμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που γίνονται γνωστές, το τελευταίο τρίμηνο του χειμώνα είναι πιο πιθανό να δοθεί αυτό το τρίτο επίδομα.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα είναι αυξημένο, όπως ήταν το δεύτερο σε σχέση με το πρώτο, οπότε θα πρέπει ο κόσμος να κάνει υπομονή.

Πώς κάνετε την αίτηση για το Fuel Pass 2!

Αρχικά πρέπει να μπείτε στο σύνδεσμο vouchers.gov.gr και να εισέλθετε στην πλατφόρμα με τους κωδικούς του Taxisnet, ενώ στη συνέχεια θα ζητήσει μερικά στοιχεία όπως:

  • Διεύθυνση email
  • Αριθμό κινητού τηλεφώνου
  • Αριθμό προσωπικού τραπεζικού λογαριασμού

Fuel Pass 2: Αυτά είναι τα ποσά!

Για όσους επιλέξουν τη χρήση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, το ποσό της ενίσχυσης προσαυξάνεται κατά 15 ευρώ, έναντι 5 ευρώ που ίσχυε με το προηγούμενο καθεστώς.

  • 80 ευρώ για κάτοχο αυτοκινήτου με κύρια κατοικία σε ηπειρωτική περιοχή με τη χρήση ψηφιακής κάρτας και 65 ευρώ χωρίς κάρτα, με πίστωση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό, έναντι 40 που ίσχυε στην προηγούμενη επιδότηση χωρίς κάρτα και 45 ευρώ που ίσχυε με κάρτα.
  • 100 ευρώ για κάτοχο αυτοκινήτου με κύρια κατοικία σε νησιωτική χώρα με τη χρήση κάρτας και 85 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό, έναντι 50 ευρώ που ίσχυε στην προηγούμενη επιδότηση χωρίς κάρτα και 55 ευρώ με κάρτα.
  • 60 ευρώ για κάτοχο μοτοσικλέτας και κύρια κατοικία σε ηπειρωτική περιοχή με τη χρήση κάρτας και 45 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό, έναντι 30 ευρώ πριν χωρίς κάρτα και 35 ευρώ με κάρτα.
  • 70 ευρώ για κάτοχο μοτοσικλέτας με κύρια κατοικία στα νησιά με κάρτα και 55 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό, έναντι 35 ευρώ πριν χωρίς κάρτα και 40 ευρώ με κάρτα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Fuel Pass 3: Έρχεται και νέο επίδομα – Τότε θα δοθεί – Ποιοι το δικαιούνται!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.