ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Fuel Pass 3 – Νέα επιταγή ακρίβειας – Πότε θα δοθεί

Και τρίτο επίδομα Fuel Pass προσανατολίζεται να δώσει η Κυβέρνηση, το οποίο όπως και τα προηγούμενα αναμένεται να είναι «ψίχουλα».
Fuel Pass 3 – Νέα επιταγή ακρίβειας – Πότε θα δοθεί

Η Ελλάδα βρίσκεται εξακολουθεί να ταλανίζεται από την ακρίβεια και ειδικά στα καύσιμα οι Έλληνες πολίτες τη βιώνουν κάτι παραπάνω από έντονα όταν πάνε να βάλουν βενζίνη. Στην προσπάθεια να «γλυκάνει» κάπως την τσέπη των καταναλωτών η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να… λανσάρει το Fuel Pass 3.

Βεβαίως αν κρίνουμε από τις δύο, αντίστοιχα, προηγούμενα επιδόματα πρόκειται να «ασπιρίνη» καθώς μιλάμε για ευτελή ποσά της τάξης των 40 και 50 ευρώ, άντε και λίγο παραπάνω.

To Fuel Pass 2 ολοκληρώνεται τον Σεπτέμβριο και οι επιτελείς της Νέας Δημοκρατίας εξετάζουν το ενδεχόμενο παράτασής του ως τα Χριστούγεννα Δηλαδή θα πρόκειται για το Fuel Pass 3. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο το κράτος θα χρειαστεί πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ.

Βεβαίως διαβάσατε στο Sportime ότι με τον ερχομό του Fuel Pass 2 πέφτει και η τιμή στη βενζίνη, δηλαδή τόσο καιρό που οι πολίτες χρειάζονταν την επιδότηση καθώς τα καύσιμα ήταν  ακριβά δεν την είχαν!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η πλατφόρμα για το Fuel Pass 2 θα ανοίξει τα τέλη Ιουλίου, προκειμένου να κάνουν οι δικαιούχοι τις αιτήσεις τους.

Ενώ μπορείτε να ενημερωθείτε τόσα για τα ποσά που θα πάρετε αλλά και τη διαδικασία για την ψηφιακή κάρτα, με το επίδομα να παρουσιάζει αύξηση.

Από εκεί και πέρα, εφόσον εφαρμοστεί η τρίτη «έκδοση» του Fuel Pass (επέκταση ως τα Χριστούγεννα όπως αναφέρουμε πιο πάνω) μένει να δούμε τα ποσά και τους δικαιούχους και πως ακριβώς θα έχουν διαμορφωθεί η προϋποθέσεις.

Σε κάθε περίπτωση για Ως σχόλιο μπορούμε να κάνουμε να πούμε πως τα χρήματα που δίνει προεκλογικά η κυβέρνηση είναι κυριολεκτικά τίποτε μπροστά στις ανατιμήσεις και στη γενικευμένη ακρίβεια που επικρατεί.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Fuel Pass 3 – Νέα επιταγή ακρίβειας – Πότε θα δοθεί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.