ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Fuel Pass: Τότε λήγει η ψηφιακή κάρτα για την επιδότηση καυσίμων!

Όσοι διάλεξαν την άυλη κάρτα για το Fuel Pass και δεν την έχουν καταναλώσει, καλό θα ήταν να βιαστούν.
Fuel Pass: Τότε λήγει η ψηφιακή κάρτα για την επιδότηση καυσίμων!

Πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν τον τρόπο της άυλης κάρτας για να πάρουν το Fuel Pass 2, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τα παραπάνω χρήματα που θα τους δίνονταν.

Ωστόσο όσοι δεν έχουν χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα όλο το ποσό, θα πρέπει να βιαστούν γιατί σε λίγο καιρό δε θα έχουν τη δυνατότητα.

Συγκεκριμένα, η κάρτα θα σταματήσει να λειτουργεί στις 31 Οκτωβρίου και όσοι δεν προχωρήσουν στην εξαργύρωση της, θα χάσουν τα χρήματα τους.

Μην ξεχνάμε ότι η κάρτα αυτή πρέπει να εγκατασταθεί στο κινητό σας τηλέφωνο και να χρησιμοποιηθεί με την τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών ΝFC.

Τι γίνεται με το Fuel Pass 3;

Το Fuel Pass 3 δε φαίνεται ότι θα δοθεί τελικώς, αφού δε βρίσκεται στα άμεσα σχέδια της κυβέρνησης σύμφωνα με τα όσα έχει αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μετά τα μέτρα που ανακοινώθηκαν στη ΔΕΘ, αλλά και της πτώσης που φαίνεται ότι υπάρχει στα καύσιμα, δεν υπάρχει σχέδιο για να πάρουν οι πολίτες και άλλο επίδομα καυσίμων.

Μάλιστα ο Χρήστος Σταϊκούρας ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο δεν αποτελεί προτεραιότητα αυτή την περίοδο, την ώρα όμως που οι πολίτες πληρώνουν πολύ μεγάλα ποσά, όχι μόνο για τα καύσιμα τους, αλλά και για όλα σχεδόν τα αγαθά που χρειάζονται καθημερινά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Fuel Pass: Τότε λήγει η ψηφιακή κάρτα για την επιδότηση καυσίμων!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.