ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γ. Πατούλης: Ζητά τη διακοπή δρομολογίων ημερόπλοιων σε Αίγινα, Πόρο, Ύδρα

Το προσεχές 10ήμερο να διακοπούν τα δρομολόγια ημερόπλοιων στα νησιά της Περιφέρειας Αττικής (Αίγινα, Πόρο, Ύδρα), συνιστά ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.
Γ. Πατούλης: Ζητά τη διακοπή δρομολογίων ημερόπλοιων σε Αίγινα, Πόρο, Ύδρα

Κορονοϊός: Στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας και με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης θα ανακοινώσει τη διακοπή για ένα 10ήμερο των δρομολογίων των ημερόπλοιων στα νησιά της Περιφέρειας, δηλαδή σε Αίγινα, Πόρο και Ύδρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: UNICEF: Έκλεισαν οι κεντρικές εγκαταστάσεις στη Νέα Υόρκη

Σημειώνεται ότι η απόφαση λήφθηκε μετά από σχετικά αιτήματα που δέχθηκαν τόσο ο Περιφερειάρχης όσο και η αντιπεριφερειάρχης Νήσων Β. Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη, από τους Δημάρχους και πολίτες οι οποίοι ζητούν τη συνδρομή της Περιφέρειας για τη λήψη της απόφασης αναστολής των δρομολογίων.

Ο Γιώργος Πατούλης, επισήμανε για το θέμα ότι «…Για εμάς προτεραιότητα αποτελεί η πρόληψη που συμβάλλει στην καλύτερη θωράκιση της υγείας των πολιτών. Η μεταφορά τουριστών με ημερόπλοια από τον Πειραιά προς τα νησιά της Περιφέρειας Αττικής αποτελεί μια διαδικασία υψηλού κινδύνου για εξάπλωση περαιτέρω του κορονοϊού. Η συνέχιση υλοποίησης των δρομολογίων θεωρούμε ότι επιδεινώνει την υγειονομική κρίση και επιτείνει την αναστάτωση των νησιωτών. Για τον λόγο αυτό θεωρούμε ότι είναι αναγκαία η λήψη απόφασης  δεκαήμερης αναστολής λειτουργίας των ημερόπλοιων»».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γ. Πατούλης: Ζητά τη διακοπή δρομολογίων ημερόπλοιων σε Αίγινα, Πόρο, Ύδρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.