ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γαλάτσι: Έκρηξη με γκαζάκια σε είσοδο τράπεζας (vid)

Γαλάτσι: Έκρηξη από εμπρηστικό μηχανισμό με γκαζάκια σημειώθηκε σε πρόσοψη τράπεζας είχαμε στην περιοχή, τα ξημερώματα της Πέμπτης (15/10).
Γαλάτσι: Έκρηξη με γκαζάκια σε είσοδο τράπεζας (vid)

Γαλάτσι: Έκρηξη από εμπρηστικό μηχανισμό με γκαζάκια σημειώθηκε σε πρόσοψη τράπεζας είχαμε στην περιοχή, τα ξημερώματα της Πέμπτης (15/10).

Συγκεκριμένα όπως ανέφεραν οι Αρχές, η έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 05:30 στη συμβολή της λεωφόρου Βεΐκου με την οδό Φιγαλείας, ενώ προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στην τζαμαρία και στο χώρο του υποκαταστήματος. Εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν διερχόμενοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελληνοτουρκικά: «Όχι» Γερμανών σε κυρώσεις κατά της Τουρκίας

Στο σημείο βρίσκονται άνθρωποι της τράπεζας και της αστυνομίας, ενώ έχει ξεκινήσει μια αποτίμηση των ζημιών. Οι κινήσεις των δραστών έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας.

Γαλάτσι: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γαλάτσι: Έκρηξη με γκαζάκια σε είσοδο τράπεζας (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.