ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γάμος Φίλιππου – Φλορ: Προσαγωγή 53χρονου έξω από την Μητρόπολη Αθηνών – Τι συνέβη

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23/10 ο πριγκιπικός γάμος του πρίγκιπα Φίλιππου και της Νίνας Φλορ στη Μητρόπολη Αθηνών.
Γάμος Φίλιππου – Φλορ: Προσαγωγή 53χρονου έξω από την Μητρόπολη Αθηνών – Τι συνέβη

Γάμος Φίλιππου – Φλορ: Ο υπέρλαμπρος βασιλικός γάμος έκλεψε την παράσταση το βράδυ του Σαββάτου ωστόσο δεν έλειψαν τα παρατράγουδα.

Ένα από τα γεγονότα της χρονιάς ήταν ο Γάμος Φίλιππου – Φλορ όπως σας είχε ενημερώσει το Sportime μεταφέροντας όλες τις πληροφορίες για το μυστήριο.

Το κύρος του γάμου αποδείχτηκε και από την μεγάλη παρουσία ελληνικών αλλά και ξένων πρακτορείων για την κάλυψη του μυστηρίου. Υψηλοί καλεσμένοι παραβρέθηκαν στην τέλεση του μυστηρίου αλλά και το γλέντι, όπως οι ο πρίγκιπας Παύλος, ο πρίγκιπας Νικόλαος, η πριγκίπισσα Θεοδώρα, η πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία και ο πρίγκιπας Οδυσσέας-Κίμων αλλά και ο Σταύρος Νιάρχος.

Τα φλας πήραν φωτιά με το νυφικό της Νίνα Φλορ και την ουρά των 11 μέτρων να εντυπωσιάζει.

Το περιστατικό με τον 52χρονο

Η εκπομπή «Mega Καλημέρα» ωστόσο έφερε στο φως ένα γεγονός που έλαβε μέρος στα παρασκήνια του γάμου.

Συγκεκριμένα, έξω από την Μητρόπολη Αθηνών έγινε μία προσαγωγή ενός 53χρονου ο οποίος φέρεται να κρατούσε μία Ελληνική σημαία στην οποία αναγραφόταν το μήνυμα «Ισχύς μου η αγάπη του λαού».

Η αστυνομία συνέλαβε τον εν λόγω άνδρα μετά από καταγγελίες που έγιναν. Στον άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία για παραποίηση και προσβολή εθνικού συμβόλου. Ο 53χρονος αφέθηκε ελεύθερος και πλέον η δικογραφία βρίσκεται στα χέρια εισαγγελέα ο οποίος θα αποφασίσει για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Το παρατράγουδο ευτυχώς δεν έγινε αντιληπτό από τους παρευρισκόμενους και δεν εμπόδισε σε κανένα σημείο την τέλεση του λαμπερού γάμου.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γάμος Φίλιππου – Φλορ: Προσαγωγή 53χρονου έξω από την Μητρόπολη Αθηνών – Τι συνέβη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα