ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Gaspar: Λουκέτο στο ποδοσφαιρικό και μανατζερικό (μεταξύ άλλων) στέκι

Τέλος εποχής για το γνωστό bar restaurant του Νέου Ψυχικού, το Gaspar, το οποίο όπως έγινε γνωστό, κατέβασε οριστικά ρολά. Συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες του Γιώργος και Ανδρέας Πιτσιλής, πήραν αυτή την απόφαση, μετά από εννιά ολόκληρα χρόνια, λειτουργίας του. Το Gaspar ήταν ένα στέκι διάσημων, αφού σύχναζαν εκεί αρκετοί επιχειρηματίες, εφοπλιστές, celebrities, παρουσιαστές, μοντέλα και...
Gaspar: Λουκέτο στο ποδοσφαιρικό και μανατζερικό (μεταξύ άλλων) στέκι

Τέλος εποχής για το γνωστό bar restaurant του Νέου Ψυχικού, το Gaspar, το οποίο όπως έγινε γνωστό, κατέβασε οριστικά ρολά.

Συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες του Γιώργος και Ανδρέας Πιτσιλής, πήραν αυτή την απόφαση, μετά από εννιά ολόκληρα χρόνια, λειτουργίας του.

Το Gaspar ήταν ένα στέκι διάσημων, αφού σύχναζαν εκεί αρκετοί επιχειρηματίες, εφοπλιστές, celebrities, παρουσιαστές, μοντέλα και γόνοι γνωστών οικογενειών.

Ο λόγος του κλεισίματος, ήταν φυσικά το υπέρογκο ενοίκιο το οποίο έφτανε τα 23 χιλιάδες ευρώ τον μήνα, σε συνδυασμό φυσικά με το lockdown που έφερε η καραντίνα σε όλα τα καταστήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός: Το ασυνήθιστο φαινόμενο που συνέβη

Το 2011 όταν και άνοιξε το Gaspar, πολλοί ήταν αυτοί που αμφέβαλαν και απόρησαν με την κίνηση από τα δύο αδέρφια, που επένδυσαν ένα τεράστιο ποσό.

Οι γνώστες αποκάλυψαν ότι η επένδυση άγγιξε το 1,5 εκατομμύριο ευρώ, αφού χρησιμοποιήθηκαν τα κορυφαία ονόματα για τη διακόσμηση, αλλά και τους καλύτερους οίκους επίπλων.

Το Gaspar, άρχισε να γίνεται στέκι και να συγκεντρώνει μεγάλο κομμάτι της κοσμικής Αθήνας και όχι μόνο.

Ωστόσο τα δύο χρόνια, ήταν πτωτικά και ακουγόταν ότι η δυναμική του καταστήματος δεν ήταν πλέον τόσο μεγάλη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Gaspar: Λουκέτο στο ποδοσφαιρικό και μανατζερικό (μεταξύ άλλων) στέκι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.