ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γαβρόγλου: «Πανέτοιμοι για τη νέα σχολική χρονιά»

Τι ανέφερε ο υπουργός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και τις αλλαγές στις Πανελλήνιες
Γαβρόγλου: «Πανέτοιμοι για τη νέα σχολική χρονιά»

 «Είμαστε πανέτοιμοι, για πρώτη φορά φέτος τοποθετήθηκαν τόσοι πολλοί αναπληρωτές στην ώρα τους», ανέφερε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Την άποψη πως φέτος τα πράγματα είναι καλύτερα από πέρυσι και πρόπερσι, εξέφρασε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς την Τρίτη στις 11 Σεπτεμβρίου.

Ο κ.Γαβρόγλου αναφέρθηκε ακόμα και στις αλλαγές στον τρόπο εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ,αναφεροντας πως:

«Τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν θα έχουν εισαχθεί οι πρώτοι φοιτητές με το νέο σύστημα, θα έχει ολοκληρωθεί και το σχέδιό μας για την αναβάθμιση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης».

Επιπρόσθετα ο υπουργός Παιδείας συμπλήρωσε αναφορικά με την κατάργηση του μαθήματος των Λατινικών:

«Κάποιοι αποφάσισαν να ιδεολογικοποιήσουν όλη αυτή την υπόθεση με τα Λατινικά» και πρόσθεσε πως «οι περισσότεροι από όσους χύνουν κροκοδείλια δάκρυα δεν έχουν πει ποτέ πώς πρέπει να διδάσκονται».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γαβρόγλου: «Πανέτοιμοι για τη νέα σχολική χρονιά»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.