ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: Καρότσα νταλίκας «έφυγε» από τον αέρα

Πολλά προβλήματα στην κυκλοφορία στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου
Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: Καρότσα νταλίκας «έφυγε» από τον αέρα

Πανικό προκλήθηκε στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου πριν από λίγη ώρα, αφού «αποκολλήθηκε» η καρότσα μίας νταλίκας και δημιούργησε πολλά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, ο αέρας ήταν ο λόγος του ατυχήματος, αφού στην περιοχή πνέουν αρκετά ισχυροί άνεμοι που αγγίζουν τα 7 μποφόρ.

Η καρότσα λοιπόν σηκώθηκε και καρφώθηκε σε μία από τις πινακίδες που βρίσκονται στο δρόμο, έχοντας δημιουργήσει κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Πλέον στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου, η κυκλοφορία έχει περιοριστεί από τις αρχές, μέχρι να μπορέσουν τα ειδικά συνεργία να απομακρύνουν την νταλίκα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εξ αιτίας του ατυχήματος κλειστό παραμένει το ρεύμα της γέφυρας προς την Πάτρα. Μόλις λυθεί το πρόβλημα τότε ο δρόμος θα δοθεί ξανά στην κυκλοφορία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: Καρότσα νταλίκας «έφυγε» από τον αέρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.