ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γέμισαν οι παραλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (vids)

Γέμισαν οι παραλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με το κλίμα να θυμίζει... καλοκαίρι.
Γέμισαν οι παραλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (vids)

Γέμισαν οι παραλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με το κλίμα να θυμίζει… καλοκαίρι.

Ο καλός καιρός και οι υψηλές θερμοκρασίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στάθηκε αφορμή ώστε να γεμίσουν οι παραλίες.

Αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να κάνουν το μπάνιο τους προκειμένου να δροσιστούν, αλλά και να απολαύσουν τον ήλιο.

Οι λουόμενοι κατέκλυσαν τις πλαζ και τις οργανωμένες παραλίες, με τις εικόνες από Open και Mega να είναι χαρακτηριστικές.

Αρκετοί από τους Θεσσαλονικείς μάλιστα, μετέβησαν προς τις παραλίες της Χαλκιδικής, οι οποίες γέμισαν ξανά μετά από καιρό με κόσμο, ελέω και τους ανοίγματος των ελεύθερων μετακινήσεων από νομό σε νομό.

Άλλωστε, οι οργανωμένες παραλίες λειτουργούν για τρίτη σερί εβδομάδα, όμως αυτό γίνεται με μέτρα. Μουσική δεν υπάρχει και όποιος θέλει να αγοράσει κάτι από τις καντίνες πρέπει να κινείται φορώντας μάσκα για τον κορονοϊό.

Μεταξύ των εν ισχύ μέτρων στις ίδιες πλαζ περιλαμβάνεται, επίσης, ο έλεγχος των εργαζομένων με self test, ενώ το προσωπικό είναι επιφορτισμένο και με καθήκοντα όπως η απολύμανση σε ξαπλώστρες και τραπέζια.

Για εγκατάσταση… ζέστης στη χώρα μας κάνει λόγο ο γνωστός μετεωρολόγος στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ3.

Σε τροχιά απουσία βροχοπτώσεων, αρκετής ηλιοφάνειας, εξασθένισης των ανέμων και αισθητότατης ανόδου της θερμοκρασίας μπαίνει η χώρα μας από σήμερα, όπως αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Πολλή ζέστη αναμένεται να έχουμε τις επόμενες ημέρες καθώς θερμές αέριες μάζες θα επισκεφθούν την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποια εμβόλια καλύπτει το διαβατήριο υγείας

Νέες σοβαρές συστάσεις του ΕΜΑ για το εμβόλιο της AstraZeneca για τις θρομβώσεις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γέμισαν οι παραλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.