ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπαράζ παραιτήσεων γενικών γραμματέων

Μετά από την παραίτηση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αριστείδη Ανδρικόπουλο δύο γενικοί γραμματείς αποχώρησαν από τις θέσεις τους. Συγκεκριμένα την παραίτησή τους υπέβαλλαν ακόμα οι γενικοί γραμματείς Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Ταφύλλης αλλά και ο Χρήστος Λαμπρίδης, Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων. Όπως αναφέρει το ethnos.gr, nέος γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, θα είναι ο...
Μπαράζ παραιτήσεων γενικών γραμματέων

Μετά από την παραίτηση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αριστείδη Ανδρικόπουλο δύο γενικοί γραμματείς αποχώρησαν από τις θέσεις τους.

Συγκεκριμένα την παραίτησή τους υπέβαλλαν ακόμα οι γενικοί γραμματείς Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Ταφύλλης αλλά και ο Χρήστος Λαμπρίδης, Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων.

Όπως αναφέρει το ethnos.gr, nέος γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, θα είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος ήταν και πρώην δήμαρχος Βύρωνα και αναπληρωτής γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Ο Γ. Ταφύλλης τοποθετήθηκε στη θέση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας μετά την τραγωδία στο Μάτι, με αποστολή να διαμορφώσει και να επεξεργαστεί την Εθνική Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, την οποία και ολοκλήρωσε, αλλά το σχέδιο νόμου δεν ψηφίστηκε στη Βουλή λόγω των πρόωρων εκλογών.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Χρήστο Λαμπρίδη, στην επιστολή του καταλήγει λέγοντας πως: «Η προσπάθεια για να οικοδομήσουμε μια καλύτερη κοινωνία με δικαιοσύνη και αλληλεγγύη δεν περιορίζεται στο πλαίσιο μιας κυβερνητικής θητείας ούτε στις αρμοδιότητες μιας θέσης ευθύνης. Η προσπάθεια αυτή εντάσσεται σε μια διαρκή πορεία χρόνων στην οποία ο καθένας και η κάθε μία από εμάς, που επιλέξαμε να βαδίζουμε με γνώμονα τις αρχές και τις αξίες της αριστεράς, αναμετριέται με τον εαυτό του, διορθώνει τα λάθη του, και συνεχίζει τη συλλογική προσπάθεια. Σε αυτή την πορεία είμαι βέβαιος ότι με πολλούς και πολλές που είχα την τύχη να γνωρίσω από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Λιμένων θα συναντηθούμε».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπαράζ παραιτήσεων γενικών γραμματέων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.