ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεννηματά για τη Γενοκτονία των Ποντίων: «Να ζητήσουν συγγνώμη οι Τούρκοι για το έγκλημα»

Το δικό της ξεκάθαρο μήνυμα θέλησε να στείλει η Φώφη Γεννηματά, για την ημέρα τιμής της μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων. Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, τόνισε ότι η Τουρκία πρέπει επιτέλους να ζητήσει συγγνώμη για το έγκλημα που έγινε πριν από 101 χρόνια και κόστισε τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γενοκτονία των...
Γεννηματά για τη Γενοκτονία των Ποντίων: «Να ζητήσουν συγγνώμη οι Τούρκοι για το έγκλημα»

Το δικό της ξεκάθαρο μήνυμα θέλησε να στείλει η Φώφη Γεννηματά, για την ημέρα τιμής της μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, τόνισε ότι η Τουρκία πρέπει επιτέλους να ζητήσει συγγνώμη για το έγκλημα που έγινε πριν από 101 χρόνια και κόστισε τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γενοκτονία των Ποντίων: Είναι γενοκτονία Ελλήνων!

«Όλοι οι Έλληνες αγωνιζόμαστε να αναγνωριστεί η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου από όλες τις χώρες του πλανήτη. Να ζητήσουν συγγνώμη επιτέλους οι Τούρκοι για το έγκλημα.

Ένα από τα πιο δυναμικά και δημιουργικά κύτταρα του ελληνισμού, που έρχεται μέσα από τα βάθη των αιώνων και κάνει αισθητή την παρουσία του παντού, σε όλους τους κοινωνικούς τομείς», τονίζει και καταλήγει: «Τιμή στον Ποντιακό Ελληνισμό είναι το αντίδοτο στη λήθη», αναφέρει η Φώφη Γεννηματά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γεννηματά για τη Γενοκτονία των Ποντίων: «Να ζητήσουν συγγνώμη οι Τούρκοι για το έγκλημα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.