ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεωργιάδης: «Άνοιγμα καταστημάτων από τη Δεύτερα με 13032 και χρονικό όριο»

Καλεσμένος στον ΣΚΑΪ βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης που μίλησε για τα κρούσματα και τις προτάσεις που κάνει για το λιανεμπόριο και το άνοιγμα του.
Γεωργιάδης: «Άνοιγμα καταστημάτων από τη Δεύτερα με 13032 και χρονικό όριο»

Καλεσμένος στον ΣΚΑΪ βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης που μίλησε για τα κρούσματα και τις προτάσεις που κάνει για το λιανεμπόριο και το άνοιγμα του.

Στον ΣΚΑΪ βρέθηκε καλεσμένος ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας για το λιανεμπόριο το οποίο και έχει προτείνει να ανοίξει από τη Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι έχει σχεδιαστεί ένα σύστημα με αποστολή sms στο 13032, το οποίο θα έχει και χρονικό περιορισμό για τα ψώνια των πολιτών.

Αυτό στο σύστημα αναμένεται να μελετηθεί από τους λοιμωξιολόγους σήμερα και θα κριθεί αν θα προχωρήσει, ειδικά με τη ραγδαία άνοδο των κρουσμάτων.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανέφερε ότι δεν επιλέγεται η μέθοδος της παράδοσης εκτός, «γιατί κάποια καταστήματα δεν μπορούν να δουλέψουν με αυτό τον τρόπο και κατά συνέπεια δεν θέλουμε να δημιουργηθούν συνθήκες αθεμίτου ανταγωνισμού».

Ακόμα ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε γνωστό ότι το ΥΠΑΝΕ έχει εισηγηθεί μαζί με τα κομμωτήρια να ανοίξουν και τα ινστιτούτα αισθητικής για να μην μεταφέρεται η πελατεία στους γιατρούς αλλά στην  επιτροπή υπάρχουν επιφυλάξεις.

Τέλος μίλησε για την εστίαση, διευκρινίζοντας ότι η επιτροπή θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα χαλάρωσης, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα παρθούν και μέτρα για να στηριχθεί ο κλάδος.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: «Το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης θα βοηθήσει σημαντικά την οικονομία»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γεωργιάδης: «Άνοιγμα καταστημάτων από τη Δεύτερα με 13032 και χρονικό όριο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.