ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεωργιάδης: Ανοίγουν οι εσωτερικοί χώροι στην εστίαση

Μέχρι τις 15 Ιουνίου να ανοίξουν και οι εσωτερικοί χώροι στα καταστήματα εστίασης αιτείται το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Σύμφωνα με τα όσα είπε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης στόχος του υπουργείου Ανάπτυξης είναι να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους επιχειρηματίες εστίασης να λειτουργήσουν. «Για να είμαστε δίκαιοι με όσους δεν μπορούν να...
Γεωργιάδης: Ανοίγουν οι εσωτερικοί χώροι στην εστίαση

Μέχρι τις 15 Ιουνίου να ανοίξουν και οι εσωτερικοί χώροι στα καταστήματα εστίασης αιτείται το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης στόχος του υπουργείου Ανάπτυξης είναι να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους επιχειρηματίες εστίασης να λειτουργήσουν.

«Για να είμαστε δίκαιοι με όσους δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς τους εσωτερικούς χώρους», είπε ο υπουργός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός: Θα χιονίσει Τρίτη και Τετάρτη!

Στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι θα υπάρξουν φορολογικές ελαφρύνσεις για τους ιδιοκτήτες ακινήτων.

«Η ύφεση θα είναι μικρότερη του αναμενομένου, ενώ η ανάκαμψη ταχύτερη του αναμενομένου», τόνισε.

Για την επιστρεπτέα προκαταβολή είπε πως πλέον θα μπορούν να ενταχθούν περισσότερες επιχειρήσεις, καθώς θα συμπεριλαμβάνεται ο τζίρος του Απριλίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γεωργιάδης: Ανοίγουν οι εσωτερικοί χώροι στην εστίαση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.