ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεωργιάδης – Απίστευτο: «Κ. Ευαγγελάτε κλείνετε κάθε μέρα μόνος ένα μαγαζί και μπράβο σας» (vid)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ευχαρίστησε τον Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή του, γιατί «κάθε μέρα κλείνει από ένα μαγαζί με τις εικόνες που δείχνει»
Άδωνις Γεωργιάδης

Απίστευτο σκηνικό με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος ευχαρίστησε το Mega και τον Νίκο Ευαγγελάτο που «κλείνετε κάθε μέρα από ένα κατάστημα».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε παρέμβαση στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega, ευχαριστώντας μεταξύ άλλων την εκπομπή και τον ίδιο τον δημοσιογράφο που «κλείνει κάθε μέρα και από ένα κατάστημα», λόγω του ότι δείχνουν εικόνες με παραβίαση των μέτρων για το click away.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Έρχεται αυστηρό lockdown σε νομούς της χώρας

«Παίζετε έναν κρίσιμο ρόλο στον ελεγκτικό μηχανισμό και το καλωσορίζω. Με ενημέρωσαν ότι παίζατε εικόνες με κάποια καταστήματα που δεν τηρούσαν τους κανόνες του click away. Έχω δώσει ήδη εντολή τα καταστήματα που φαίνονται στην κάμερα θα κλείσουν, θα επιβληθεί το ανώτατο πρόστιμο και δεν πρόκειται να ανεχθούμε τίποτα παρόμοιο. Το ίδιο έγινε και σήμερα στην Ερμού, με τα καταστήματα που δείξατε χθες. Όσα περισσότερα καταστήματα δείχνετε και συμπληρώνετε την ελεγκτική δράση του κράτους, θα κλείνουν την επόμενη μέρα. Θα κλείνετε μόνος σας κάθε μέρα και ένα κατάστημα και το πρόστιμο θα το χρεώνω στον κ. Ευαγγελάτο και μπράβο που το κάνετε! Κάθε μέρα που το κάνετε, εμείς θα κλείνουμε κατευθείαν τα μαγαζιά», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.

ΣΧΟΛΙΑ