ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεωργιάδης: «Δεν μπορεί να κλείσει η αγορά»

Ξεκάθαρος ο Άδωνις Γεωργιάδης που τόνισε ότι δε γίνεται να κλείσει ξανά η αγορά, ακόμα και αν η Αττική περάσει στο «κόκκινο»!
Γεωργιάδης: «Δεν μπορεί να κλείσει η αγορά»

Καλεσμένος στον ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης το πρωί της Παρασκευής, προκειμένου να αναφερθεί στον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αγορά και το πώς θα λειτουργήσει σε περίπτωση που η Αττική «κοκκινίσει».

Αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι δεν μπορεί να υπάρξει κλείσιμο της αγοράς ξανά, ακόμα και αν υπάρξει και άλλη αύξηση στα κρούσματα.

«Αυτό που θα ήταν καταστροφικό, θα ήταν το κλείσιμο της αγοράς εν μέσω εκπτώσεων. Κάτι τέτοιο δε πρόκειται να γίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Στην ερώτηση από τον κ. Παπαδάκη για το αν θα υπάρξουν περιορισμοί στη λειτουργία της αγοράς, ο κύριος Γεωργιάδης ανέφερε ότι όλα είναι… ανοιχτά.

«Εάν η Αττική “κοκκινήσει”, θα υπάρξουν περιορισμοί, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν έχει αποφασιστεί ακόμα» συμπλήρωσε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Τέλος, αναφορικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας, άφησε «παράθυρο» για μη αλλαγή της ώρας στις 18:00, αλλά να ισχύει από τις 21:00, όπως δηλαδή ισχύει έως τώρα.

Τις ανακοινώσεις θα κάνει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, στις 18:00.

Όσον αφορά το άνοιγμα των σχολείων, απάντησε ότι αυτές είναι αποφάσεις που λαμβάνονται σε υψηλότερο επίπεδο ενώ για τα κομμωτήρια, υπενθύμισε ότι λειτουργούσαν και την εποχή του click away.

Για την απαγόρευση κυκλοφορίας και το ενδεχόμενο να ισχύει από τις 18.00 το απόγευμα στην Αττική απάντησε: «Η γνώμη μου είναι ότι η Αττική έχει την ιδιαιτερότητα ότι είναι η μισή χώρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εφορία: Πάει πίσω η εξόφληση δόσεων για εργαζομένους σε αναστολή – Ποιοι εξαιρούνται

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γεωργιάδης: «Δεν μπορεί να κλείσει η αγορά»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.