ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεωργιάδης για 800 ευρώ: Τότε αρχίζουν οι αιτήσεις για τους επαγγελματίες

Καλεσμένος στον ΣΚΑΪ βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, που μίλησε για την εκκίνηση των αιτήσεων των 800 ευρώ, για τους επαγγελματίες. Συγκεκριμένα αυτό θα αφορά τους, αυτοαπασχολούμενους, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις μικρές επιχειρήσεις με έως 5 εργαζόμενους. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έφυγε από τη ζωή ο συγγραφέας Περικλής Κοροβέσης Ο υπουργός Ανάπτυξης, τόνισε ότι έως τη Μεγάλη...
Γεωργιάδης για 800 ευρώ: Τότε αρχίζουν οι αιτήσεις για τους επαγγελματίες

Καλεσμένος στον ΣΚΑΪ βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, που μίλησε για την εκκίνηση των αιτήσεων των 800 ευρώ, για τους επαγγελματίες.

Συγκεκριμένα αυτό θα αφορά τους, αυτοαπασχολούμενους, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις μικρές επιχειρήσεις με έως 5 εργαζόμενους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έφυγε από τη ζωή ο συγγραφέας Περικλής Κοροβέσης

Ο υπουργός Ανάπτυξης, τόνισε ότι έως τη Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου, η πλατφόρμα θα έχει τεθεί σε λειτουργία για να δεχτεί κάθε αίτηση.

Ακόμα ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέρθηκε στις επιταγές, λέγοντας ότι το 87% αυτών, έχουν πληρωθεί κανονικά, χωρίς να έχει γίνει χρήση του δικαιώματος προστασίας από τους εκδότες τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γεωργιάδης για 800 ευρώ: Τότε αρχίζουν οι αιτήσεις για τους επαγγελματίες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.