ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεωργιάδης για δάνεια: «Όποια τράπεζα πάει αργά θα της πάρουμε τα λεφτά»

Για τις τράπεζες και τα δάνεια μίλησε στις τελευταίες δηλώσεις του ο Άδωνις Γεωργιάδης, που ξεκαθάρισε και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι οι τράπεζες θα αξιολογηθούν για το ρυθμό χορήγησης δανείων και όσες δεν ανταποκρίνονται, όπως πρέπει, θα χάνουν χρήματα. «Στις 30 μέρες θα ελέγξουμε το ρυθμό χορηγήσεως των δανείων ανά...
Γεωργιάδης για δάνεια: «Όποια τράπεζα πάει αργά θα της πάρουμε τα λεφτά»

Για τις τράπεζες και τα δάνεια μίλησε στις τελευταίες δηλώσεις του ο Άδωνις Γεωργιάδης, που ξεκαθάρισε και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι οι τράπεζες θα αξιολογηθούν για το ρυθμό χορήγησης δανείων και όσες δεν ανταποκρίνονται, όπως πρέπει, θα χάνουν χρήματα.

«Στις 30 μέρες θα ελέγξουμε το ρυθμό χορηγήσεως των δανείων ανά τράπεζα. Οι τράπεζες που έχουν πάει γρήγορα θα πάρουν περισσότερα χρήματα και θα κάνουμε αναμόρφωση αυτού του ποσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πλωτό φράγμα κατά της Τουρκίας!

Οι τράπεζες που έχουν πάει αργά θα χάσουν χρήματα. Θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν λιγότερα δάνεια άρα θα βγάλουν λιγότερα κέρδη και να απολογηθούν στους μετόχους τους», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ενώ στη συνέχεια, τόνισε: «Όποια τράπεζα πάει αργά θα της πάρουμε τα λεφτά. Να ξηλώσουν τους διευθυντές σε όποια τράπεζα δεν δίνει δάνεια στον κόσμο».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γεωργιάδης για δάνεια: «Όποια τράπεζα πάει αργά θα της πάρουμε τα λεφτά»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.