ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεωργιάδης για δοκιμή παπουτσιών στον δρόμο: «Απαγορεύεται! Θα σταματήσουμε το click away»

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης κάτι τέτοιο απαγορεύεται, ενώ προειδοποίησε για ακόμη μια φορά πως αν τα μέτρα παραβιάζονται, θα σταματήσει το click away.
Γεωργιάδης για δοκιμή παπουτσιών στον δρόμο: «Απαγορεύεται! Θα σταματήσουμε το click away»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αντέδρασε στη φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει πελάτες καταστήματος με είδη υπόδησης να δοκιμάζουν παπούτσια στο πεζοδρόμιο προκειμένου να τα αγοράσουν στο πλαίσιο της μεθόδου του click away.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης κάτι τέτοιο απαγορεύεται, ενώ προειδοποίησε για ακόμη μια φορά πως αν τα μέτρα παραβιάζονται, θα σταματήσει το click away. Αναλυτικά έγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης:

«Κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο αυτή η φωτό. Δεν γνωρίζω αν είναι αληθινή αλλά αν είναι, αυτό προφανώς και απαγορεύεται. Οι αυριανοί έλεγχοι θα το λάβουν υπόψιν και θέλω για άλλη μία φορά να σας παρακαλέσω να μην παραβιάζετε τα μέτρα. Θα αναγκάσουμε να το σταματήσουμε. Κρίμα..».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Click Away: Σε πολύ χαμηλά επίπεδα κινήθηκε το άνοιγμα της αγοράς την Κυριακή

Πηγή: enikos.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γεωργιάδης για δοκιμή παπουτσιών στον δρόμο: «Απαγορεύεται! Θα σταματήσουμε το click away»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.