ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεωργιάδης για Ικαρία: «Τηρήθηκαν κανονικά τα μέτρα» (vid)

Ξεκάθαρος ο Άδωνις Γεωργιάδης για το συμβάν στην Ικαρία, υποστηρίζοντας ότι τηρήθηκαν όλα τα μέτρα.
Γεωργιάδης για Ικαρία: «Τηρήθηκαν κανονικά τα μέτρα» (vid)

Ξεκάθαρος ο Άδωνις Γεωργιάδης για το συμβάν στην Ικαρία, υποστηρίζοντας ότι τηρήθηκαν όλα τα μέτρα.

Για τα όσα έγιναν στην Ικαρία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Ανάπτυξης τόνισε πως η εικόνα που βγήκε προς τα έξω είναι λάθος και αδικείται ο Πρωθυπουργός.

«Η εικόνα ήταν εσφαλμένη και αδικεί την προσπάθεια του κύριου Πρωθυπουργού. Δεν χρειάζεται να λέμε τα αυτονόητα. Τι κάνει εκεί; Ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε ένα νησί που η Νέα Δημοκρατία είναι τρίτη δύναμη. Ήταν ένα δύσκολο ταξίδι που ήθελε να δείξει ότι κανένα νησί δεν μένει χωρίς την φροντίδα του Πρωθυπουργού και της κυβερνήσεως για το πρόγραμμα των εμβολιασμών.

Προσκαλείται από τον τοπικό βουλευτή που τυγχάνει να είναι γιατρός και θυμίζω ότι πριν από μία εβδομάδα τον επαινούσαμε για την έρευνά του για την κολχικίνη. Ανεβαίνει πάνω για 10 λεπτά για ένα τραπέζι με λίγα άτομα. Δυστυχώς εκεί κάποιοι δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τον κόσμο που ακολούθησε.

Η φρουρά του ήταν και δημιουργήθηκε αυτή η εσφαλμένη εικόνα. Δεν υπήρχε παραβίαση των μέτρων στην πραγματικότητα. Επικοινωνιακό είναι. Σας είπα, η εικόνα ήταν εσφαλμένη. Στην ουσία δεν υπήρξε παραβίαση των μέτρων. Η εικόνα αδικεί την ουσία της προσπάθειας. Δεν φταίει ο Πρωθυπουργός. Ο Πρωθυπουργούς πήγε στο σπίτι γνωστού γιατρού, προφανώς τα μέτρα τηρήθηκαν», είπε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ενώ έκλεισε αναφέροντας:

«Ίσως ο κόσμος δεν γνωρίζει ότι για να είναι κάποιος συνοδεία του Πρωθυπουργού κάνει ασταμάτητα τεστ. Δεν μπορείς να πλησιάσεις χωρίς να κάνεις τεστ. Κατά συνέπεια όλοι ήταν ελεγμένοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Lockdown: Προειδοποίηση για νέα μέτρα λόγω μεταλλάξεων!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γεωργιάδης για Ικαρία: «Τηρήθηκαν κανονικά τα μέτρα» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.